Vei cuceri cu adevărat inima unui bărbat, atunci când îl vei convinge de aceste lucruri

Vrei să te apropii de inima lui și să-l descoperi cu adevărat. Vrei să construiți împreună o relație sănătoasă, lipsită de minciună și prejudecăți. Să știi că și el își dorește același lucru. Ar fi gata să demonstreze și să lupte pentru femeia iubită, dacă ar înțelege că are rost.

Această înțelegere și acceptare nu vine pur și simplu. Poate că acest bărbat a suferit în trecut, sau a fost trădat, sau pur și simplu a conștientizat cât de importantă este reciprocitatea și atitudinea corectă a partenerei.

El se va apropia de multe femei, dar își va deschide sufletul doar în fața altui suflet, sincer și bun, dispus să treacă dincolo de aparențe, să înțeleagă ce se ascunde în inima lui. Atunci îl vei cuceri cu adevărat, convingându-l de aceste lucruri:

Ești autentică

El știe ce înseamnă minciuna, poate că în trecut o altă femeie s-a folosit de sentimentele sale, iar acum este mult mai prudent. Nu mai vrea să treacă prin aceeași experiență nefericită. Iată de ce fiecare gest și fiecare cuvânt vor conta.

Poți să minți un timp, să te prefaci și să porți măști, dar în cele din urmă adevărul va ieși la iveală. Sau poți să îmbrățișezi naturalețea și sinceritatea și astfel să-l convingi că tot ce vrei de la această relație este o fericire comună.

Nu ai un interes ascuns

Sunt femei pentru care doar statutul și situația financiară a bărbatului contează. Ele vor juca roluri specifice, încercând să-l cucerească în mod superficial. Doar că toate aceste emoții sunt trecătoare.

Se va conecta la lumea și emoțiile tale, atunci când va înțelege că nu ești cu el doar pentru banii săi, sau pentru că vrei să demonstrezi altui bărbat pe cine ai reușit să cucerești. El va aprecia sensibilitatea sufletului tău, gingășia inimii tale.

Vrei să-l cunoști cu adevărat

Atât de mult ar vrea să îți vorbească despre lucruri pe care le păstrează în suflet. Va face asta, atunci când îl vei convinge că apropierea ta nu este parte a unui joc egoist. Îți dorești la fel de mult să trezești omul sensibil din el.

Îl accepți așa cum este el, fără a încerca să-l schimbi. Îl provoci să te descopere, să stea de vorbă cu tine, să vrea să dezvolte această relație, să construiască. Felul tău de a fi este atât de important pentru pașii care vor urma.

Ai valori corecte

Sunt femei care vorbesc urât, bârfesc pe cei din jur, aleg să critice pe toată lumea, fără a lucra la propria viață și a înțelege propriile defecte. Dar sunt și femei iubitoare, creatoare de frumos, care au o maturitate emoțională și o conștientizare a valorilor.

Îl vei cuceri prin felul în care vezi lumea și lucrurile din jur, prin modul empatic în care te raportezi la alți oameni, prin bunătatea sufletului tău, prin ambiția și curajul de care dai dovadă în fiecare zi, prin puterea cu care crezi în propriile visuri.

Îl vei cuceri, convingându-l că această relație nu este o simplă aventură, că are pentru cine să lupte, are de dragul cui să demonstreze, are atât de multe motive să meargă mai departe alături de tine.

© De Vorbă cu Tine