Uneori te gândești că ai vrea să dispari, dar tot ce îți dorești atunci e să fii găsit de cineva

Sunt momente în viață când vrei să fugi departe. Sunt momente când vrei să dispari din locul în care ești și de lângă oamenii care-ți sunt alături. Și momente în care pur și simplu vrei să fii singur. Singurătatea e o boală pentru cei deprinși să fie lângă cineva și o necesitate pentru cei triști. Însă chiar și fiind dependent de ea, tot vrei să găsești un om drag. Cel puțin un om cu care să o împarți. Cel mult un om care să te facă să nu-ți mai amintești de ea niciodată.

Unele clipe te fac să-ți pierzi speranța, unii oameni te dezamăgesc, unele gânduri te duc altundeva decât aproape de omul pe care îl iubești. Fie că ai trăit o relație pierdută, fie că ai suferit prea mult, fie că ai vrea să-ți oferi sufletul cuiva, să nu te mai întrebi de ce e gol și de ce ai vrea pe cineva când adormi seara, încerci să te desparți de un gând și să te pui bine cu altul. Iar ca să te pui bine, nu mai trebuie să fii în același loc, lângă aceiași oameni, cu aceleași amintiri. Pur și simplu atunci vrei să dispari. Și atât de mult vrei să te găsească cineva.

Cineva cu care să împarți o lume, un gând, o viață. Cineva care să te facă fericită doar pentru că este și pe care să-l faci fericit tot așa, pentru că este. Cineva pentru care ai vrea să dispari doar ca să te găsească. Să-ți readucă un zâmbet demult uitat și bucuria unei singurătăți trăită în doi. Cineva care să te însoțească când mergi singură pe stradă, numărând felinarele. Cineva care să îți spună cât ești de frumoasă și să nu o facă doar pentru a te regăsi apoi în patul său.

Cineva care niciodată nu va adormi fără să-ți spună noapte bună. Care te va întoarce din necunoscut și-ți va arăta o altă față a acestei lumi. Care-ți va spune că tu ești lumea lui. Și care va construi frumos lumea voastră. Cineva care nu te va lăsa prea mult să visezi, pentur că realitatea va fi mai frumoasă. Cineva pentru care vei ascunde departe tristețea. Sau ea va fugi, de nebunia voastră. Cineva pentru care nu vei fi doar cineva, ci un tot întreg. Cineva poate nu puternic, poate nu atât de frumos, nici bobat, în schimb puternic pentru voi, frumos la suflet și bogat în lumea lui. Cineva al tău, cineva pentru care nu o să mai dispari niciodată. Niciodată.

Uneori te gândești că ai vrea să dispari, dar tot ce îți dorești atunci e să fii găsit de cineva. – citat cu autor anonim