Un bărbat care te iubește nu trebuie să te poarte în brațe. Un bărbat care te iubește trebuie să te poarte în inimă

Inima unui bărbat nu se potrivește oricărei femei care trece prin viața lui. De asta unii vor avea multe femei, dar puține îi vor cuceri sufletul. Și mai puține vor ști ce simte, ce vrea, ce poate el să ofere cu adevărat. Un adevărat bărbat va avea grijă de toate femeile cu care va fi, dar la foarte puține le va permite să aibă ele grijă de el, în momente de singurătate sau de dragoste. Multe vor aprecia puterea lui, susținerea și cât de bun e în pat, dar atât de puține îi vor simți căldura, devotamentul, încrederea de a-l ști alături mai mult de-o noapte. Un bărbat va ști să iubească, dar nu pe oricare femeie. Va admira, va aprecia, va încuraja, va oferi, dar atât de rar va iubi. Însă când o va face, o va face total.

Atunci când un bărbat iubește, se simte și se vede. Se înțelege din priviri, se cunoaște din fapte. Se vrea alături. Se vrea o viață. Bărbatul care te iubește nu îți va face promisiuni deșarte. Va fi alături, cald și bun, puternic și sincer, pentru momente de fericire și tristețe, pentru toate momentele. Nu-ți va spune că inima lui îți aparține. Pur și simplu te va purta acolo, între bătăile inimii, îți va purta de cald și grijă, de liniște și împlinire. Va ști când să fie lângă tine și când să te cucerească din nou. Când să îți provoace nebunia și când să îți aducă liniștea. Va face toate astea ca un motiv de fericire comun. Pentru că fericirea ta va fi și fericirea lui. Se va gândi la tine, te va dori pe tine, te va iubi pe tine.

Un bărbat care te iubește nu trebuie să te poarte în brațe. Un bărbat care te iubește trebuie să te poarte în inimă. În brațe va purta pe multe, în inimă va avea una singură.