Trebuie să te căsătorești cu femeia pe care ai alege-o ca prieten bun, dacă ar fi bărbat

O femeie este frumoasă. O femeie este înțeleaptă. O femeie este deosebită când vrea și în nici un fel când nu poate. Sau nu știe. O femeie este fie bună, fie nebună, fie complicată. O femeie este gata de orice sau gata să aștepte. Un bărbat vede femeia în mii și mii de feluri și niciodată nu vede două femei la fel. Una îi va fi bună prietenă și îl va îmbrățișa prietenește.

Alta îi va descoperi prima dragoste, ținându-l de mână și acceptându-i cu tadrețe fâsticeala primului sărut.  Alta îl va face să sufere, aducându-i aminte că durerea are și ea un chip. Însă doar una îi va citi sufletul, cu grijă și cunoaștere, Mult probabil cu ea și se va căsători.

În viață, te căsătorești nu pentru că ți-e cheful sau că e timpul. O faci conștient, din dorința de a oferi unui singur om toată dragostea. Iar pe acest om îl ai lângă tine nu dintr-un moft personal. Și el nu te are alături din același motiv. E mai mult decât înțelegere și potrivire. Atunci îți dai seama că cu acest om vei împărți totul, dar totul. Că în primul rând el trebuie să te iubească.

Apoi toate celelalte. Dacă te iubește sincer va dori mai mult, va face mai mult, va lăsa de la el, îți va da motive, mii, să îl iubești la fel de mult. Atunci sau pe urmă înțelegi că cu omul ăsta vei trăi o viață, vei împarte același pat, vei consuma aceeași mâncare și aceeași dragoste la kilogram. Veți fi alături, la bine și la greu. Așa vei ști că, pe lângă amant, ajutor, iubit, acest om trebuie să-ți fie și prieten. Bun prieten.

Pentru că alături de ea vei fi. O vei vedea în fiecare zi în halat, în rochie sau goală. Firească. Dincolo de euforia primelor întâlniri apare încrederea că omului de lângă ai putea spune tot. Cu el ai putea împărți zilele bune și cele mai puțin bune. Lângă el ai putea găsi sprijin și câteva cuvinte puternice în momente mai grele.

Și cel mai mult, chiar și când toți din jur te vor evita, el va fi alături. Un sprijin. Un om care te va cunoaște cel mai bine. Cu care ai putea face toate nebuniile din lume și lângă care ai putea găsi liniștea. Iar el altfel decât prieten nu poate fi. Cu așa om poți să te căsătorești, să trăiești și să fii un fericit.

Trebuie să te căsătorești cu femeia pe care ai alege-o ca prieten bun, dacă ar fi bărbat.