Semne că ești acea femeie unică în viața lui, pe care nu o va putea uita niciodată

Va descoperi lumile și poveștile multor femei, va trăi experiențe și va îmbrățișa emoții, doar că puțin din aceste experiențe vor rămâne. Va înțelege că este nevoie de mai mult decât o stare de moment, pentru a-și deschide sufletul.

Tu l-ai provocat să facă asta, fără a forța lucrurile. Ai trezit în el sentimente uitate în trecut sau pierdute în valurile regretelor. I-ai vorbit despre frumusețea unei vieții trăite în doi și a crezut în tine, a simțit că are toate motivele să facă asta.

L-ai ajutat să se cunoască cu adevărat, să treacă dincolo de superficial și să vrea mai mult decât o aventură. Ai ales să-l accepți și să-l admiri pentru felul său de a fi, motiv pentru care a rămas recunoscător și atașat de lumea ta.

Ai avut curajul să treci dincolo de aparențe, să apreciezi adevăratele intenții ale unui om drag, să stai de vorbă cu el în momente fericite sau complicate și să-i transmiți de fiecare dată același mesaj: îți pasă, ai încredere, îi vrei binele, ești sinceră.

A apreciat enorm sinceritatea și devotamentul tău, s-a regăsit în acel comportament demn și asumat, a înțeles că empatia și conexiunea emoțională contează mai mult decât orice cucerire de moment.

L-ai provocat să vrea să aibă grijă, să susțină necondiționat, să te asculte atunci când îi vorbești despre lucruri importante. Ai ales să trăiești prezentul, omul și relația, să construiești în loc să judeci și în acest fel te-a admirat și mai mult.

Știe că ești o femeie cu sufletul bun

Știe cât de sincere sunt cuvintele tale, cât de afectuoase îți sunt gesturile, câtă naturațele și gingășie se ascunde în felul tău de a fi. Apreciază enorm atitudinea ta demnă, se mândrește cu realizările tale, este convins că această poveste l-a schimbat.

El nu te va putea uita vreodată, pentru că i-ai transformat lumea și ai adus recunoștință în inima lui. Îi vorbești cu încredere despre iubire, despre lucruri care contează, nu lași loc pentru interpretări și îl convingi că totul are rost.

Îl motivezi să fie un bărbat mai bun, mai asumat, mai atent la detalii, mai conectat. Îl lași să te cucerească într-un fel natural, fără a pune presiune, fără a încerca să-l schimbi, să vii cu o mie de reproșuri, să-i trădezi încrederea.

Tot ce faci vine din suflet, este felul în care anulezi orice urmă de îndoială, de regret, de întrebări fără răspuns. El face diferența între superficial și autentic, el știe că nu porți măști și nu ai interese ascunse, el îmbrățișează povestea ta.

Lângă tine descoperă iubirea, lângă tine se simte înțeles și dorit, apreciat și ascultat. Atunci orice experiență trecătoare își pierde din valoare, rămân emoțiie trecute prin inimă, rămâne dorița de a construi alături de tine.

Nu te va uita niciodată, pentru că ești parte din lumea și viața lui. Nu te va uita, pentru că tu l-ai făcut să creadă în dragoste, în sinceritate, în reciprocitate.

© De Vorbă cu Tine