Salvează articolul dat și citește-l când te simți singură, tristă și părăsită de toți…

Pentru cineva, tu ești totul! Să știi acest lucru de fiecare dată când vei spune că nimănui nu îi pasă de tine. Ba îi pasă. Vei fi fericită. Cineva vrea mai mult decât orice să te îmbrățișeze, să fii aproape. Nu e omul pe care îl dorești și tu? Nu ai de unde să știi, până nu treci prin asta. Încetează să trăiești cu amintirile, cineva te vrea în prezent.

Zâmbetul tău poate face fericite persoanele pentru care ești antipatică. Pentru că atât de mult contează felul în care vezi viața, lumea din jur, poveștile oamenilor care te înconjoară. Tu nu ești ca toți și ei nu sunt ca tine. Zâmbește mai des problemelor, zâmbește sincer.

În fiecare noapte cineva se gândește la tine, înainte de a merge la culcare. Se gândește cât de bine ar fi dacă în acel moment ai îmbrățișa-o.

Deseori, unicul motiv pentru care cineva te urăște este pentru că acel cineva vrea să fie în locul tău. Așa că fă ceea ce îți place, fără a ține cont atât de mult de părerile oamenilor din jur. Învață să prețuiești sinceritatea, nu gesturile de prost gust. Tu ești un om special.

Pe Pământ sunt cel puțin două persoane pentru care ești gata să-ți sacrifici viața. Oare asta nu merită efortul tău de a uita de nenorociri? Singurul motiv pentru care ești nefericită este pentru că îți dorești asta. Singurul motiv pentru care ești singură este pentru că tu îți dorești asta.

Există cel puțin 13 persoane care te iubesc în felul lor. Adică oameni care țin la tine și care în acest moment ți-ar spune un cuvânt drag. Gândește pozitiv și o să-i găseşti.

Viața e prea scurtă pentru a te trezi tristă. La ce bun? Sincer, ce-o să-ți dea dacă refuzi să faci parte din lumea asta minunată? Nu zic de lumea oamenilor perfizi, ci de cea pe care ți-o construieşti singură. Vrei să găsești acolo oameni sinceri, îndrăgostiți de frumosul tău? Atunci începe ziua frumos.

Chiar și atunci când comiți cea mai mare greșeală din viață, ceva bun vine odată cu asta. Îți înveți lecțiile. Iar următoarea dată deja vei ști cum, când și de ce. Vei fi peste alții, pentru că povestea ta va avea și experiențe.

Când crezi că viața ți-a întors spatele, privește-o din alt unghi. Dacă nu îți place serviciul, lumea ta, omul de alături, nu trebuie decât să schimbi asta. Schimbă! Vrei să călătorești? Călătorește.

Vrei să alergi dimineața? Aleargă! Nu te gândi la detalii, anume ele și te împiedică să faci ce îți dorești, deci și să fii fericit.

Ține minte: dacă viața îți oferă o a doua șansă, înseamnă că vei reuşi. Contează să profiți de această șansă. Să demonstrezi că o meriți. Dacă stai acum și îți plângi de milă, ce rezolvi?

Dacă o șansă îți va fi oferită, profită de ea. Dacă această șansă îți va schimba viața, permite-i să o facă. Uneori nici nu bănuiești cum un eveniment, un moment, un om îți poate schimba viața spre bine. Lasă acel om să intre în viața ta și lasă acel moment să se petreacă.

Nimeni nu spune că va fi ușor. Ei pur și simplu și-au promis că merită asta.

via: cluber