O floare te costă mai puțin decât un pachet de țigări

O floare te costă mai puțin decât un pachet de țigări. Să știi asta de fiecare dată când treci plictisit pe lângă un magazin de flori, gândind că ele oricum se vor ofili, deci care e rostul să le mai cumperi. Să nu te mire apoi că și dragostea dintre voi se ofilește, sau că apar reproșuri din partea ei că nu-i acorzi atenție, că nu-ți pasă. Pentru o femeie care te iubește cu adevărat nu contează cadouri scumpe, restaurante de lux sau blănuri, dar gesturile.

Da, contează gestul tău. Contează atât de simplu să-i demonstrezi că-ți pasă, că vrei să-i aduci un zâmbet pe buze, că vrei să o faci fericită. E complicat pentru tine să înțelegi asta? Atunci oare nu e complicat și pentru ea să-ți accepte indiferența? Să fiți împreună nu înseamnă doar să vă acceptați reciproc, dar și să vă motivați fericirea și dragostea în fiecare zi. Altfel într-o zi apare tristețea, apar regretele, apare lipsa de comunicare și atunci se rupe tot.

Oferă-i flori! Buchete mai mari, buchete mai mici, trandafiri, lalele, flori de câmp… Dă-i o floare de fiecare dată când îi vezi ochii, atunci când impliniți 3 luni împreună sau când pur și simplu e a 326-a zi. Pune-i o floare dimineața alături de ceașca cu cafea, o floare în geantă când pleacă și o floare pe marginea patului când ajunge acasă. Umple casa cu flori sau oferă-i o singură floare, la o cină frumoasă. Și mereu spune-i, că ea este cea mai frumoasă floare de pe Pământ.