Iată cum poți cuceri sufletul unui bărbat pentru totdeauna

Dacă vrei să-l cucerești instant, vei folosi anumite trucuri, cum ar fi un aspect exterior atrăgător, cuvinte siropoase spuse la timpul potrivit, o privire aruncată pe furiș. Doar că aceste feluri de a provoca un bărbat se vo risipi la prima adiere de vânt.

Să cucerești sufletul lui este complicat, uneori imposibil. Experiențele anterioare, lecții de viață, femeile care l-au motivat sau l-au făcut să cedeze, totul va conta. Însă sinceritatea ta poate face diferența. Felul tău bând și deschis poate face diferența.

Iată de ce este atât de important să fii autentică și să rămâi astfel, indifeferent de provocările vieții. Nu te schimbi de dragul lui, totuși ești gata să construiești, de dragul vostru. Nu creezi o dependență în raport cu acest bărbat, în schimb creezi o energie specială.

Sinceritatea ta este cheia unei apropieri de lungă durată. Într-o lume în care este tot mai complicat să te atașezi de cineva, de teamă să nu fii rănit, el va aprecia bunătatea din ochii tăi, deschiderea cu care îi vei îmbrățișa povestea și-l vei invita în lumea ta.

Nu e nevoie de gesturi spectaculoase. Dimpotrivă, ele pot îndepărta un bărbat înțelept, care va face diferența între un om sincer și unul care poartă măști, doar pentru a impresiona. E nevoie însă de comunicare, de transmiterea unui mesaj clar.

Îți pasă. Dacă bărbatul va simți și va înțelege că îți pasă, că îl vrei cu adevărat aproape, tot ce va urma va fi un proces firesc al conexiunii emoționale. Se va atașa de tine, îți va aprecia empatia și bucuria de a trăi, fericirea ta va fi molipsitoare.

Tu vei fi raza lui de lumină

Contează felul în care te apropii de un om, dar contează și felul în care rămâi lângă el. Vei rămâne în momente mai complicate, când el nu va avea nimic, când va suferi un eșec sau va fi lipsit de apărare? Vei rămâne, știind că are un trecut complicat?

Vorbește cu el. Ascultă-i povestea. Dacă a acceptat să se deschidă în fața ta, este un semn important că te place, că te consideră o persoană specială. Acum, ai putea să-l oprești, spunând că pentru tine nu contează asemenea discursuri. Sau ai putea să-l asculți.

Un bărbat bun va aprecia bunătatea, un bărbat corect va aprecia corectitudinea. Felul lui de a fi va căuta un suflet de om la fel de blând, care a cunoscut ce este suferința și a mers mai departe. Care a înțeles că există oameni care iubesc din interes și oameni care pur și simplu iubesc.

A cuceri e o definiție nepotrivită poate. Poți să apropii un suflet, să-l cunoști, să speri că această emoție va fi reciprocă. Poți să demonstrezi în timp că are rost și să înțelegi la rândul tău că nimic nu este întâmplător. Dincolo de cucerire, e vorba despre conexiune.

Iar o conexiune adevărată se întâmplă în timp. Un bărbat iubitor va căuta o femeie înțeleaptă, capabilă să facă diferența între bine și rău, între oameni corecți și oameni falși, între interese de moment și visuri pentru toată viața. El va căuta liniște.

Oferă-i motive să se apropie de tine și vei descoperi un om deosebit. Oferă-i șansa să intre în inima ta și va avea grijă de ea pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine