Femeile pe care bărbații le consideră unice au în comun aceste trăsături

Nu e vorba despre aparențe sau comportamente superficiale, nu este o emoție trecătoare, este felul în care un bărbat alege să îmbrățișeze sufletul și lumea unei femei, dorința de a se conecta emoțional, admirația lui față de un fel de a fi unic.

El descoperă Universul acestei femei, se îndrăgostește de gesturi și cuvinte sincere, înțelege cât de apropiate sunt valorile, acceptă provocarea de a construi și a avea încredere, este recunoscător pentru această șansă de a iubi și a fi iubit.

Ea se iubește, se acceptă și se respectă cu adevărat. Refuză să trăiască umilința și durerea într-o relație, refuză să uite de propria lume de dragul cuiva, se îndepărtează de oameni nepotriviți. Alege să-și trăiască visurile, să trăiască frumos viața.

Este recunoscătoare pentru afecțiune și susținere, nu încetează să se cunoască mai bine, să-și înțeleagă emoțiile, să caute dincolo de superficial. Rămâne demnă și corectă, spune adevărul în loc să trăiască după aparențe, apropie un om drag prin sinceritate.

Are multă bunătate în suflet. Nu vine în viața unui bărbat pentru a se folosi de acesta, sau pentru a interpreta lucrurile. Nu este indiferentă la emoțiile unui om drag, știe că fiecare persoană are povestea ei.

Refuză să joace roluri doar pentru a impresiona sau pentru a crea anumite avantaje, nu poartă măști și nu vine cu scuze ieftine. Cucerește prin deschidere și empatie, prin afecțiunea cu care îmbrățișează sufletul celuilalt.

Ea poate iubi atât de mult

Un bărbat va fi atât de recunoscător pentru această iubire puternică, pentru felul în care ea va trăi fiecare clipă, pentru liniștea pe care o va descoperi în suflet, trăind în doi dragostea. Ea se îndrăgostește de lumea lui, ea alege să construiască.

Trăiește dorul și afecțiunea, încrederea și admirația, nu fuge pe ușa din spate în momente complicate, nu evită să cunoască omul cu adevărat. Se detașează de orice emoții superficiale, respinge trădarea și egoismul din relație, refuză să profite de partener.

Este devotată, alături de omul ei drag. El va aprecia enorm această încredere și apropiere sinceră, va ști că este susținut și înțeles, va fi sigur că nu-l va trăda niciodată. Va avea atât de multe motive să ofere siguranță și liniște.

Ea nu poate înșela omul pe care îl iubește, nu vrea să se detașeze atunci când se complică lucrurile. Rămâne devotată și sinceră, rămâne să construiască și să găsească soluții, devine cel mai bun prieten pentru bărbatul ei drag.

Este optimistă, empatică și gingașă. În loc să caute motive de supărare în fiecare situație, găsește motive de bucurie și recunoștință. Nu trăiește obsesia și nu ignoră realitatea, pur și simplu alege să descopere lucruri frumoase și emoții pozitive.

Devine o sursă de inspirație și admirație pentru omul ei drag, apropie prin empatia și curajul ei de a iubi și a trăi frumos viața. Refuză să judece pe cineva, să vadă partea proastă a lucrurilor, refuză să trăiască în mocirla regretelor.

© De Vorbă cu Tine