El nu va vorbi mult. El îți va demonstra iubirea în aceste moduri

De unde pornește iubirea? De la priviri? De la cuvinte? De la obsesie? Cum să știi că cineva te iubește? Cum să știi că el este cel care merită să fie alături de tine, care îți va oferi libertate și echilibru? Adevărata iubire îți oferă o stare de bine.

El nu trebuie să fie bărbatul care să vorbească mult, ci să acționeze mai mult. Să fie responsabil și asumat pentru deciziile sale, pentru faptele sale. Să știe ce vrea, spre ce tinde și unde vrea să ajungă. El va fi bărbatul potrivit, demonstrând iubirea în următoarele moduri:

1. Va fi alături când vei avea cel mai mult nevoie de el

De fiecare dată când vei avea anumite probleme sau când pur și simplu te vei simți prost, el va fi acolo, mereu pregătit să te susțină, să te ajute, să-ți dea mâna să te ridice din orice greutate, din orice suferință.

Cu el alături te vei simți mult mai încrezătoare, mult mai puternică ca să treci peste orice piedici. Vei ști că, indiferent de orice, îl vei avea aproape de tine ca să-ți fie soare atunci când în jur vei simți întunericul.

2. Te va ajuta să-ți vindeci rănile emoționale

Rănile emoționale pot fi extrem de dureroase și persistente. Te pot urmări ani și ani de zile, fără să te lase să-ți trăiești viața liber și necondiționată de nimic. Faptul că l-ai întâlnit a fost ca o evadare dintr-o lume plină de eșecuri.

Ai simțit cu adevărat că alături de el poți lăsa trecutul în urmă. Te poți elibera de acele lanțuri emoționale care ți-au făcut răni pe suflet atunci când ai suferit dintr-o iubire neîmpărtășită și îți pierdusei încrederea.

3. Va fi susținătorul tău cel mai aprig

Ești femeia care mereu are planuri și idei, iar în partenerul tău ai găsit un adevărat susținător, ceea ce este foarte important în realizarea tuturor acestor planuri. El îți este sprijin în absolut tot ceea ce faci.

El îți este far de lumină atunci când te mai doboară îndoielile și te ajută foarte mult să te întorci pe drumul cel bun. Cu iubitul tău alături știi cu siguranță că vei reuși în toate. Ai încredere că lucrurile evoluează corect.

4. Va alege să nu te trădeze niciodată

El este bărbatul care cunoaște ce este trădarea, pentru că a trecut prin ea. Îndrăgostindu-se de tine, a vrut să știi că îți poate oferi mai mult, că felul în care el te iubește este unic și diferit de ceea ce ai trăit tu până acum. Își va demonstra iubirea prin devotamentul și grija totală față de tine.

5. Va comunica cu tine deschis, despre orice

Între voi doi nu vor exista bariere. El este partenerul care va pune comunicarea ca temelie în reușita relației voastre. Va comunica cu tine absolut deschis, despre orice, tocmai ca să vă cunoașteți mai bine. El va fi atent la ceea ce îi spui, fără obsesii.

6. Va căuta soluții pentru probleme

El este bărbatul pentru care nu există cuvântul „nu se poate”. Alături de el știi că nu vei întâmpina limite, ziduri. Va reuși să găsească soluții ca să treacă peste absolut orice obstacole, anume din iubirea pe care ți-o poartă.

Cu el alături nimic nu va fi imposibil. Este partenerul care va ști să facă față tuturor greutăților, în acest fel demonstrând că ceea ce simte pentru tine este real.

7. Va ceda și își va recunoaște greșeala, când va fi cazul

Fiecare dintre noi greșește, dar nu fiecare își poate recunoaște greșeala. Alături de tine ai un bărbat care, ori de câte ori va greși, nu va fugi de responsabilități. Își va recunoaște greșeala când va fi cazul și își va cere scuze.

În acest mod el își va demonstra iubirea față de tine. Vei ști că ai alături de tine pe cineva căruia îi pasă cu adevărat de ceea ce simți și de relația voastră.

© De Vorbă cu Tine