E prostesc să spui că o femeie înflorește la o anumită vîrstă. O femeie înflorește cu un anumit bărbat

Nimeni nu i-a interzis unei femei să fie fericită. Uneori însă ea singură își complică viața, încercând să stoarcă până la ultima picătură dintr-o relație. Să convingă pe bărbatul de lângă că se mai poate. Să joace pentru doi. Să schimbe mersul unei nebunii recunoscute și trăite doar de ea. Apoi suferă când nu poate schimba nimic. Când  tace singură. Când plânge.

Sunt însă momente când o femeie este fericită. Când tot trecutul și toate amintirile par lăsate undeva în urmă. Nu are treabă vârsta și nici experiența. Și nici faptul că deja știe să-și citească nebuniile. Totul e în omul de alături. În felul în care poate transforma o femeie. Felul în care este alături de ea. Felul în care știe să o iubească.

Vârsta unei femei nu va spune nimic despre fericirea ei. Nici măcar despre cât de experimentată și trecută prin viață este. Vârsta e doar un mărunțiș cu care se joacă femeia în fața unui bărbat. În rest, sunt fete care au trăit mult prea mult și femei care nu au cunoscut fericirea. Sunt fete care vor păstra un suflet răscolit de secrete și femei cu suflet gol.

Și totul datorită sau nu datorită bărbatului pe care îl au în viața lor. Dacă el va ști cum să o facă fericită, ea va ști cum să răspundă pe măsură. Dacă el îi va da de fiecare dată motive să iubească, ea va iubi. Dacă el îi va oferi flori și săruturi și susținere, ea va înflori. Dacă el o va trata ca o prințesă, a lui prințesă, ea va deveni regină pentru el.

Dragostea e mult mai simplă când se pune și suflet și implicare și atașament. Și frumoasă este, nu-i așa? Cei care își frâng mințile cum să cucerească o femeie că toate sunt reci și scorpii și indiferente să își răspundă ce a făcut ca să o facă fericită pe ultima? De câte ori a îmbrățișat-o, a susținut-o și i-a sărutat ochii înainte de somn.

De câte ori i-a spus un sincer te iubesc când nu era alături și când era? Toate lucrurile pe care le faci într-o relație au efectul unui bumerang. O iubești, te iubește. O admiri, e frumoasă. O adori, înflorește. Și treabă nu are toată cosmetica de pe pământ. Săruturile omului iubit sunt cea mai bună cosmetică pentru o femeie. Atunci ea iubește și zâmbește cu inima.

E prostesc când se spune că o femeie înflorește la o anumită vîrstă. O femeie înflorește cu un anumit bărbat. – citat cu autor anonim