Dacă unui bărbat îi este dor de o femeie cu adevărat și îi pasă, va face aceste lucruri

Nu va trăi în mod superficial această emoție, doar pentru a demonstra unei femei că îi pasă și are intenții sincere. Nu se va preface, pentru că va descoperi dorul în sufletul său și atunci va dori să se conecteze emoțional, să aibă grijă.

Va fi atașat de lumea ei, va ști că sunt atât de multe experiențe trăite împreună, există o poveste care nu poate fi anulată pur și simplu. Chiar și fiind departe de ea va refuza să-și schimbe comportamentul, să profite de libertate.

Femeia iubită va simți afecțiunea și devotamentul său, își va confirma în repetate rânduri că acest bărbat a rămas la fel de iubitor și corect. El este aproape de inima ei, el își face griji și empatizează cu emoțiile ei, el ascultă și stă de vorbă.

Nu lasă distanța să distrugă tot ce au reușit să construiască. Nu este egoist, comparând gesturi și cuvinte. Alege să se asigure că persoana iubită este bine, alege să o întrebe de fiecare dată cum se simte, dacă are nevoie de ceva.

Își asumă rolul de partener chiar și atunci când nu este alături. Dacă îi este dor vorbește despre sentimentele lui, comunică prin mesaje, sună, oferă răspunsuri, vine cu explicații, lasă loc pentru recunoștință, găsește de fiecare dată timp.

Nu se limitează la discuții superficiale, la câteva cuvinte aruncate în grabă. Dorul față de persoana dragă îl motivează să vină cu dovezi de încredere, să se implice la fel de mult, să ajute și să ofere tot ce are mai bun.

El refuză să mintă, să se prefacă

Refuză să ascundă lucruri, chiar dacă i-ar fi ușor acest lucru, din moment ce nu este aproape. Alege să povestească totul despre viața lui, despre lucrurile care contează, păstrează conexiunea emoțională, ține cont de realitate.

Nu se obișnuiește cu această situație, caută modalități să vină din nou aproape, să construiască mai departe o poveste comună, să trăiască alte experiențe venite din inimă. Ia decizii care sunt în favoarea ambilor, în favoarea relației.

Ar putea să lase loc pentru interpretări, să controleze evoluția lucrurilor, să joace rolul unui indiferent. Ar putea să impună comportamente străine, să judece alegerile făcute de femeia iubită. Dar îi pasă cu adevărat și vrea binele relației.

Îi este dor, nu își permite să transforme distanța într-un motiv de îndoială sau de suferință. Păstrează o atitudine demnă, scrie mesaje pentru că asta simte, vorbește ore întregi pentru că în tot acest timp poate demonstra că este de încredere.

Nu este vorba despre o banală emoție de moment. Atunci când se va gândi la lumea lor, îi va fi dor. Atunci când își va aminti toate experiențele trăite, îi va fi dor. Atunci când se va imagina alături, când își va face griji sau când va sta de vorbă, îi va fi dor.

Va demonstra că distanța nu este un obstacol, în tot acest timp va oferi siguranță, își va face planuri de viitor, va încuraja și va motiva, se va bucura pentru reușitele persoanei dragi, va avea grijă, va iubi din toată inima.

© De Vorbă cu Tine