Cum să înțelegi după felul în care îți scrie și îți vorbește un bărbat că te place

Atunci când un bărbat are sentimente sincere, când intențiile sale sunt cele mai bune, când vrea să îmbrățișeze cu drag sufletul unei femei și alege să o cunoască cu adevărat, fiecare cuvânt și mesaj este o declarație de sinceritate și afecțiune.

Nu există orgolii și comportamente egoiste, dacă îi pasă și se conectează emoțional. Nu caută să aibă de fiecare dată dreptate sau să cucerească în mod superficial, dacă ai trezit în inima lui emoții puternice. Este aproape, este gata să vorbească.

Îți scrie cu drag, nu pentru a păstra anumite dependențe sau pentru a te convinge că este perfect pentru tine. În primul rând, se interesează de lumea ta, de felul în care te simți, de toate lucrurile importante pentru tine, de trecutul tău.

Este felul în care îți confirmă că te place, refuzând să interpreteze mesajele tale, venind cu multă încredere și dorind să aibă grijă. Nu tace, pentru a-ți demonstra că este indiferent sau pentru a crește dorul de el. Comunică deschis despre orice.

Este sincer cu tine și iubește să îți facă atât de multe complimente. Vrea să știi cât de specială ești pentru el, vrea să îți transmită toată energia pozitivă a afecțiunii sale, vrea să aducă recunoștință în sufletul tău. Te adoră prin fiecare cuvânt.

Nu se rezumă la texte superficiale, alege să te susțină, să empatizeze cu stările tale, să te întrebe atât de multe lucruri, îți spune cât de importantă ești pentru el și ține cont de toate detaliile. Atunci știi că apropierea lui nu este întâmplătoare.

Te place exact așa cum ești

Refuză să îți reproșeze lucruri, să-și impună propriile convingeri, să-ți anuleze visurile și dorințele. Dimpotrivă, te încurajează de fiecare dată să ai curaj, să treci dincolo de aparențe, să accepți provocarea, să nu uiți de tine, să te apreciezi mai mult.

Alături de tine fiind, îți vorbește cu admirație, tu fiind persoana care a trezit în el sentimente atât de puternice. Este recunoscător pentru că ești în viața lui, pentru felul tău de a fi, îți spune deschis cât de profund este atașamentul său.

Nu se preface, doar pentru a te impresiona. Este de fiecare dată autentic și își asumă pe deplin emoția. Îți răspunde cu încredere la toate întrebările, se conectează emoțional la lumea ta și vrea să îți demonstreze că are intenții bune.

Cuvintele și prezența lui aduc liniște în sufletul tău, te fac să vezi lucrurile altfel, să conștientizezi valoarea unei interacțiuni sincere și a unui suflet bun. Știi că nu există manipulare și minciună în mesaje, în comportamentul său.

Dincolo de cuvinte există atitudinea lui, de fiecare dată demnă și corectă. Dincolo de mesaje există gesturi de afecțiune și dovezi de sinceritate. El este implicat, detașat de orice gând egoist, gata să accepte schimbarea, gata să îți vorbească deschis.

Nu e vorba despre dependențe sau comportamente toxice, este felul în care un bărbat iubitor vrea să se asigure că ești bine. Atunci când îi pasă, orice gest vine din inimă și orice cuvând transmite o emoție puternică.

© De Vorbă cu Tine