Cum intuiția îți va spune că ți-ai întâlnit sufletul pereche

Se spune că dragostea adevărată vine la noi atunci când suntem cu adevărat pregătiți pentru ea. Poate așa și este. Problema este că uneori noi înșine nu ne dăm seama dacă suntem pregătiți sau nu, de aceea riscăm să ne pierdem sufletul pereche după o decizie nechibzuită. 

Dar iubirea nu este o materie universitară pe care am putea-o contempla, raționaliza sau organiza. Până la urmă, ea derivă din simțiri, sentimente și viziuni asupra lumii.

Din acest motiv, ascultându-ne atent cele mai profunde voci ale sufletului, relevate prin intuiție, ne putem da seama dacă partenerul nostru este, într-adevăr, un The One al nostru.

Iată 3 moduri prin care intuiția îți poate spune că ți-ai întâlnit sufletul pereche:

Te simți calmă alături de el

Dacă în relațiile anterioare te simțeai frământată de dubii, nesiguranță și senzații periodice de tulburare, alături de acest om lucrurile stau radical diferit. Experimentezi un calm spiritual profund.

Te poți concentra pe momentul de aici și acum, fără a te gândi, cu anxietate, la ziua de mâine. Te simți în siguranță. Te simți iubită și înțeleasă. Toate aceste lucruri îți dăruiesc o stare de armonie deplină.

Știi că, indiferent de orice, totul va fi bine într-un final, pentru că alături de acest om nimic nu este imposibil. Știi că orice furtună poate fi depășită cu înțelepciune, pentru că partenerul este matur emoțional.

Rămâi o prioritate pentru tine însăți

Într-o relație sănătoasă, partenerii nu pretind la un rol absolut. Ei nu vor să se afirme drept salvatori. În schimb, ei oferă sprijin, dragoste și ajutor, neavând nevoie să fie venerați pentru asta.

Depunând anumite eforturi spirituale, ei așteaptă să primească în schimb același lucru, într-o cantitate adecvată, fără exagerări toxice.

Dacă, însă, relația nu e întocmai sănătoasă, prioritățile tale se schimbă. Începi să faci prea multe sacrificii, până când nu te îneci în partenerul tău, pierzând acea senzație autentică a sinelui.

Reține: Niciun partener care te iubește cu adevărat nu va încerca să devină mai important pentru tine, decât tine însăți!

Te vezi alături de el și peste mulți ani

Posibilitatea de a vizualiza o zi de mâine bine-definită nu e un lucru obișnuit. De aceea, dacă te poți teleporta într-o dimensiune cât se poate de realistă a viitorului, în care rutina, planurile și ambițiile tale pot fi concepute avându-ți partenerul alături, fii sigură – el e sufletul tău pereche. 

Daniela M.