Atunci când bărbatul iubește, femeia simte

Un bărbat iubește cu adevărat de două, cel mult de trei ori în toată viața. Iubește, deci și oferă, ascultă, înțelege și nu se gândește la altă femeie decât la cea de alături. Restul e doar o demonstrație de bărbăție, putere și respect față de o femeie. Nu și de iubire. De asta atunci când un bărbat iubește pe cineva, se vede, se simte și se înțelege. În primul rând femeia lui vede, simte și înțelege.

Atunci când bărbatul iubește, e mai mult decât un gest, o dedicație sau o implicare. E decizia bărbatului de a oferi tot ce are mai bun unei femei cu care este gata să împartă patul și masa de dimineață, cina și fiecare dorință ascunsă, fricile și planurile de viitor. Alături de ea lui nu îi este teamă să se schimbe, să fie mai bun, mai aproape. E gata să lase un trecut în urmă. E gata să construiască. Să susțină. O femeie care nu simte asta de la un bărbat să știe sigur că el nu o iubește. Și nu e treaba în flori și gesturi romantice. Bărbați sunt diferiți și diferit e felul lor de a iubi. Însă încrederea, susținerea și dorința de a face atât de multe lucruri pentru omul iubit nu lipsește de la nici un bărbat îndrăgostit.

Atunci când bărbatul iubește, femeia e fericită. Pentru că dragostea se transformă în motive de fericire. Când bărbatul iubește, femeia e împlinită. Pentru că fiecare gest e pornit din inimă și cu asta spui totul. Când bărbatul iubește, femeia vrea să fie alături. Pentru că cel mai mult pe un om îl ține aproape gândul că și azi și mâine și în fiecare zi va fi bine, va fi dragoste. Iubirea îl schimbă pe un bărbat, fie el cel mai dur și nemernic. Iubirea motivează un bărbat. Fie el cel mai laș și indiferent. Un bărbat va căuta un an, zece ani, o viață femeia iubită. Iar când o va găsi, o va iubi cum nu a iubit niciodată. Iar femeia va simți asta pe deplin.

Atunci când bărbatul iubește, femeia simte.