Alături de așa femeie bărbatul înțelept va rămâne pentru totdeauna

El se va îndrăgosti de Universul ei, își va imagina o viață trăită în doi și nu va mai dori să plece vreodată. El va descoperi în felul ei de a fi acele trăsături pe care le-a căutat dintotdeauna la o femeie, va înțelege că totul are rost.

Nu este vorba despre o nouă aventură de care se poate îndepărta ușor. Nu este nici o poveste de iubire trecătoare, o emoție temporară. Este mai mult decât atât, este o parte din sine, un răspuns la toate întrebările vieții.

Ea poate iubi atât de mult omul de alături. Atașându-se de sufletul lui oferă tot ce are mai bun, demonstrează că este demnă de încredere, îl convinge să asculte, să stea de vorbă, să simtă îmbrățișarea, sărutul, fericirea, dorul.

Este sinceră și corectă, de fiecare dată. Vrea să descopere lumea lui, să-i înțeleagă motivele de bucurie și durerea, să-i alunge supărările din suflet. Refuză să se folosească de el, să joace roluri false, să aibă pretenții exagerate.

El nu va pleca de lângă femeia care empatizează cu emoțiile lui, care îl susține indiferent de orice, care îl ajută să treacă peste momente mai complicate, care nu fuge atunci când apar provocări și obstacole.

Este optimistă și are curajul să meargă cu încredere prin viață. Greutățile nu sunt o piedică, orice provocare poate fi depășită, orice întrebare vine cu un răspuns potrivit, totul va fi bine, împreună vom reuși: iată mesajul pe care îl transmite mereu.

Totul se întâmplă firesc

Nu este nevoie de un anumit comportament pentru a surprinde, nu trebuie să cucerească în mod superficial, să se schimbe de dragul ei. Ea îl acceptă așa cum este, se îndrăgostește de lumea lui, îl vrea alături cu toate slăbiciunile.

Alege să stea de vorbă, în loc să tacă și să manipuleze prin tăcere. Alege să vină cu explicații, în loc să interpreteze și să bârfească. Alege să construiască propria poveste de iubire, în loc să privească cu invidie la poveștile altora.

Pentru un bărbat devine o sursă de inspirație, adevăratul motiv pentru care vrea să fie mai bun, mai asumat, mai corect. Ea îl provoacă să vadă lumea și iubirea altfel, să vrea mai mult de la o relație, să se implice în fiecare zi.

Felul ei de a fi, pasiunea cu care trăiește viața, curajul de a-și urma visurile, energia ei specială trezesc în bărbat admirație și recunoștință. El știe că alături de această femeie poate depăși orice obstacol, poate ajunge și până la capăt de lume.

Ea refuză să critice, să controleze omul de alături, să impună comportamente, să rănească sufletul lui. Nu are interese ascunse, alege fidelitatea și asumarea în locul jocurilor ieftine. Ea îl surprinde de fiecare dată.

Are valori corecte, are atât de multe motive să se bucure de viață. Invită omul iubit să trăiască cu aceeași încredere și pasiune relația, iubirea. El va dori să fie bărbatul ei bun, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine