7 semne că un bărbat nu mai apreciază femeia de alături și puțin îi pasă

Atunci când sentimentele unui bărbat se transformă și devin o umbră a propriului egoism, a dorinței de evadare, relația suferă și ea. Nimic nu mai funcționează corect, nimic nu mai inspiră și motivează, așa cum se întâmpla în trecut.

El nu mai apreciază tot ce a fost construit, nu apreciază felul de a fi al femeii și încrederea ei, nu mai este atașat emoțional de povestea lor. În schimb, apar tot mai multe nepotriviri, nemulțumiri, frustrări personale.

Bărbatul devine tot mai distant. Se refugiază în propria lume, alege să aibă o viață paralelă, acolo unde ia decizii de unul singur, unde își permite să flirteze cu alte femei sau să dispară o perioadă de timp, pentru că a obosit.

Nu mai este atent și conectat la emoția partenerei. Puțin îi pasă dacă ea suferă, sau se simte prost, sau pur și simplu are nevoie de răspunsuri potrivite. Nu mai crede că este necesar să reacționeze în mod empatic, să se simtă prost pentru gesturile sale.

Comunicarea devine defectuoasă, plină de reproșuri și interpretări. Nu-i plac deciziile ei, alegerile ei, visurile pe care le are, orice pas făcut, chiar dacă de cele mai multe ori ea acționează de dragul relației. Pur și simplu nu mai contează.

Nu mai vrea să demonstreze nimic, sau cel puțin să-și asume rolul de partener, așa cum este firesc într-o relație sănătoasă. Vrea liniște, vrea libertate, vrea să se regăsească, dar deja într-un alt scenariu, departe de această femeie.

El nu o mai privește cu iubire

Nu se mai mândrește cu realizările ei, nu o mai admiră pentru curaj și înțelepciune, chiar dacă nimic nu s-a schimbat în atitudinea ei. Când respectul și atașamentul au dispărut, au apărut în loc jignirile, cuvintele urâte.

Au apărut tot mai multe momente în care femeia este umilită, îndepărtată din relație. El caută să controleze fiecare pas, este felul în care își poate ascunde frustrarea și antipatia, felul în care o mai acceptă în viața lui.

Devine un egoist și un narcisist convins. Sau poate că așa a fost dintotdeauna, acum este momentul potrivit să își exteriorizeze adevăratele intenții. Interesul de a fi cu această femeie s-a pierdut pe drum, nu îl mai leagă nimic de ea.

În loc să fie asumat și iubitor, alege să se deconecteze emoțional de povestea lor, să trateze lucrurile în mod superficial, să caute motive de supărare și de ceartă în orice acțiune. Vrea să rupă orice legătură pozitivă cu ea.

În plus, vine cu tot felul de acuzații, de interpretări egoiste. Poate să trădeze în orice moment încrederea ei, puțin îi pasă. Poate să flirteze oricând cu alte femei, ce contează că ea va suferi. A ajuns într-un moment când devine un străin.

Dacă o femeie trăiește aceste emoții alături de un bărbat, nu trebuie să le rabde, să îndure durerea și umilința de dragul unei iluzii.

© De Vorbă cu Tine