7 gesturi care rănesc inima unui bărbat și îl forțează să plece

Bărbații apreciază atunci când femeia acceptă să le cunoască sufletele. Bărbații apreciază atunci când femeia știe să le descopere secretele, să înțeleagă de ce sunt astfel. Dar bărbații, în același timp, pot fi răniți emoțional de indiferența femeii.

De lipsa de emoții și sentimente, lipsa de respect și atitudine. Indiferența și orgoliul unei femei pot deveni cei mai aprigi dușmani ai unui bărbat și-l poat face să se întoarcă și să plece, chiar dacă în inima lui încă mai există iubirea. Există gesturi care rănesc inima unui bărbat și-l forțează să plece:

1. Critică nefondată

Bărbaților nu le place să fie criticați, mai ales dacă este vorba despre o critică nefondată. Chiar dacă femeia are anumite motive de a aduce anumite acuzații partenerului, este important să știe cum corect să facă acest lucru.

Dacă va simți din partea femeii iubite doar critică la adresa sa, fără a avea vreo intenție bună, fără a păstra vreun mesaj pozitiv, bărbatul nu va rezista mult unei asemenea atitudini și va pleca din această relație.

2. Trădarea

Trădarea este inacceptabilă pentru un bărbat matur emoțional, care se respectă. Dacă el este corect, devotat și nu trădează, i se pare inadmisibilă această faptă din partea femeii pe care o iubește. Care este rostul pentru care mai sunt împreună?

El nu va putea face față ideii de a împărți emoțional sufletul femeii cu alticneva. Aceste gânduri îl vor chinui ori de câte ori se va uita în ochii ei, de aceea va alege să renunțe la această iubire falsă.

3. Umilirea verbală

Umilirea nu este întotdeauna ușor de identificat și mai ales de acceptat. Umilirea emoțională este și ea, la rândul ei, o formă de manipulare, dureroasă în felul său, care poate implica scene de gelozie, de jigniri și cuvinte urâte.

Umilirea îl va face pe un bărbat să se simtă rușinat, rănit în orgoliul propriu de către cea pe care o iubește. El va ajunge să se simtă lipsit de importanță, absent în propria sa relație. Se va considera vinovat de această situație. Dar o astfel de atitudine îl va face să renunțe la toate.

4. O mulțime de reproșuri

Într-o relație poți să distrugi totul foarte ușor, din cauza unor lucruri aparent banale cum ar fi reproșurile, mai ales dacă ele vin din partea femeii iubite. Treptat apar tot felul de nemulțumiri și indignări, resentimente care nu mai au sfârșit.

Femeia aruncă toată vina asupra partenerului, pentru orice neînțelegere sau lucru care nu mai merge bine în relația lor. Acest lucru îl face pe bărbat să se simtă că nu este înțeles și acceptat. Jocul acesta face decât să ducă la răcirea relației, să distanțeze partenerii.

5. Comparația cu foștii în defavoarea lui

Bărbatul care se respectă nu va accepta ca iubita să-l tot compare cu foștii iubiți. Un bărbat matur emoțional nu va putea tolera comparația cu fantomele din trecutul ei, mereu se va simți urmărit de aceste personaje.

Va fi extrem de neplăcut pentru un bărbat să fie asociat cu alți bărbați, să se vorbească pozitiv despre ei și urât despre el. Este și această o formă de umilire. Aceste atacuri verbale pot veni doar din partea unei femei care nu simte nimic.

6. Refuzul susținerii

El are nevoie de susținerea ei, pentru că această femeie este alături, pentru că i-a devenit cel mai bun prieten. Sau așa credea, până la prima demonstrație egoistă din partea ei. Lipsa susținerii provoacă distanțare, transformă omul de alături într-un străin.

7. Aere de superioritate

El este cel mai norocos că o are în viața lui. Ar fi fost firesc să vină aceste afirmații din partea unui bărbat. Dar atunci când o femeie domină relația, când are impresia că toată lumea îi este datoare cu ceva, în mod special partenerul, nimci nu va funcționa normal.

© De Vorbă cu Tine