5 semne că un bărbat te iubește cu adevărat și te vrea aproape

Caută să vezi dincolo de acele promisiuni care doar sună frumos, dincolo de cuvinte cuceritoare și gesturi care vor să te surprindă imediat. Iubirea unui bărbat nu se manifestă în mod superficial, nu se rezumă la tentații și demonstrații ieftine.

Dacă te vrea aproape și îi pasă, vei descoperi un bărbat grijuliu și implicat, nu pentru că-l forțezi să facă asta, nu pentru că asta ar presupune o relație sănătoasă, ci pentru că asta simte, din toată inima. Ești prioritatea lui și vrea să aibă grijă de tine.

El își asumă totul

Nu există comportamente nepotrivite, pretexte să evadeze din relație în momente complicate, reproșuri și victimizări inutile. Își asumă acest sentiment profund, rolul de partener, povestea voastră, fiecare gest și cuvânt.

Iată de ce alături de el te simți în siguranță, fără a te întreba ce se va întâmpla mâine sau cum va reacționa în anumite situații. Are grijă să aducă acea liniște și stare de bine în relație, nu se joacă cu emoțiile tale și nu caută să aibă mereu dreptate.

Este conectat emoțional

Nu vine și pleacă când are chef. Dimptrivă, vrea să te descopere cu adevărat, să știe ce se ascunde în sufletul tău, să facă tot posibilul să fii bine. Te ascultă când îi vorbești despre lucruri importante, empatizează cu stările tale.

Este interesat de viața ta într-un mod autentic, fără a avea interese ascunse. Își face griji și vine aproape când te simți prost, îi pasă când suferi și se bucură atât de mult când reușești ceva. Există un atașament sănătos și sincer.

Te susține, indiferent de orice

Din iubirea față de tine găsește de fiecare dată timp și resurse să fie alături, să te încurajeze în momente dificile, să te motiveze să nu renunți atât de ușor la visurile tale. Este cel mai bun prieten al tău, este omul în care ai cea mai mare încredere.

Îți oferă în fiecare zi motive să ai curaj, să speri și să iubești din toată inima. Știi că orice provocare poate fi depășită, orice experiență poate fi trăită atât de frumos, orice obstacol poate fi îndepărtat ușor, avându-l lângă tine.

Acceptă compromisul, discuțiile sincere

Nu se refugiază în propria lume când îl provoci să se implice, să recunoască o greșeală, să vrea mai mult de la relație. Este mereu acolo, matur emoțional și gata să reacționeze demn, gata să ofere răspunsuri potrivite, gata să susțină eforturile tale.

I se pare firesc să cedeze, dacă gestul este în avantajul vostru. I se pare normal să accepte compromisul, refuză jocurile emoționale și manipulările ieftine și nu caută să aibă oricând dreptate. Este un partener demn de respectul și afecțiunea ta.

Oferă o perspectivă, stabilitate

Nu se rezumă la declarații superficiale și promisiuni goale. Știe cât de important este să păstreze încrederea dintre voi, știe cum poate construi o lume a voastră. Ești parte din planurile sale de viitor, ești o prioritate, ești femeia pe care o iubește enorm.

Se detașează de orice alte tentații și aventuri, nu mai vrea să lase loc pentru povești străine. Ești tu și iubirea profundă față de tine, este acest prezent și fiecare experiență trăită împreună, este el și dorința de a fi acel bărbat bun și iubitor.

© De Vorbă cu Tine