Toată iubirea pe care o oferi celor din jur, neapărat ți se va întoarce

Cu părere de rău, trăim într-o lume unde oamenii sunt mai mult lași decât curajoși.

Mulți dintre noi sunt corecți, au idei inspiraționale, sunt părinți și prieteni exemplari doar pe rețelele de socializare. Acolo unde adaugă comentarii răutăcioase sau comentează neconstructiv. Pe când în realitate nu au dorința și curajul de a demonstra că sunt așa cum s-au prezentat în spațiul virtual.

Lucrurilor frumoase li s-au dat viață datorită iubirii.

Nimic nu se naște din nimic. Noi, oamenii, suntem suma amintirilor, experienților și a oamenilor cu care interacționăm. Fie că vorbești direct sau postezi o părere în spațiul virtual, mesajul tău transmite o parte din energia ta. Cu un simplu cuvânt poți da aripi sau poți șterge din inima cuiva și ultima speranță.

Toleranța nu se promovezează cu agresivitate.

Fie că dorești să informezi oamenii despre o problemă importantă sau despre un detaliu sensibil, trebuie să o faci inteligent șu cu multă dragoste. Indiferența are consecințe grave. De aceeea, fii empatică, de fiecare dată pune-te în situația altcuiva.

Agresivitatea naște ură.

Dragoste naște dragoste. Oferă-i cuiva o îmbrățișare și întinde-i mâna celui aflat la greu. Oferă sfaturi constructive și bucură-te de succesele altora. Nu bârfi, nu arunca cu gunoi în fostul partener și bucură-te, pentru că ai șansa să fii și tu ajutată și înțeleasă în cele mai complicate clipe.

Dragostea pe care o oferi nu mereu poate fi întoarsă tot de același om.

Unii oameni ar putea să te dezamăgească. Alții pot să-și aleagă drumul său. De multe ori, în loc de o îmbrățișare poți primi o lovitură grea. Dar, de fiecare dată se vor găsi oameni care vor fi gata să fie lângă tine, indiferent de situație. Deoarece și tu cândva ai fost alături lângă cineva care avea nevoie de un sprijin. Viața e ca un bumerang – ceea ce oferi, aceea primești.

Cu drag, Mary!