Unii oameni se întorc abia atunci când ai început să trăiești fără ei

Uneori nu trăiești dragostea la timp. Nu pentru că nu ai vrea, dar pentru că nu ai cu cine. Sau ai, dar omul de alături pleacă înainte să reușești să simți cum e să te oferi cuiva și să știi că e pentru totdeauna. Pur și simplu nu e reciproc. Pur și simplu unii oamenii te părăsesc exact când începi să te atașezi, să iubești nu suprafața, dar esența. Unii își permit să se despartă din nimic, doar pentru că vor să încerce altceva, să compare. Unii sunt indiferenți anume ca să vrei să pleci de lângă ei. Unii își dau seama apoi că doar alături de tine erau fericiți. Unii se întorc. Tocmai când ai început să te înveți să trăiești fără ei. Atunci se întorc și amintirile. Și vechea dragoste se întoarce. Doar că nimic nu mai e la fel.

Unii oameni se întorc atunci când ai înțeles că poți trăi și fără ei, deși până nu demult știai că ei sunt viața ta și altcineva nu poate fi în loc. Ei vor înțelege într-o zi că nu mai vor să fie din aceeași poveste cu tine și tot ei în altă zi își vor da seama că cea mai frumoasă poveste era cea trăită în doi. Atunci se vor întoarce. Atunci însă totul va fi diferit. Tu vei fi în altă relație, altul te va ține de mână, poate vei avea și o familie fericită cu copii sau poate că pur și simplu îți vei vedea de fericirea ta. Unii oameni dacă pleacă, pleacă pentru totdeauna din inima noastră. Vor rămâne regrete, momente frumoase, alte momente, dar nu va rămâne omul. El ne va părăsi lumea odată ce dragostea va fi înlocuită cu indiferența.

p.s. muncesc mult pentru a scrie articole interesante. Îmi poți aprecia munca distribuind acest articol. Mereu alături cu gânduri bune!

Unii oameni își dau seama prea târziu ce au pierdut, prea târziu își cer iertare, prea târziu înțeleg că nu poftele îți aduc oameni de-o viață. Uneori fără să gândești, iubești. Iubești pe cineva pentru ce este lângă tine și pentru ce ești tu alături de el. Atunci când pleacă, va lăsa un gol în urmă. Va lăsa un gust amar și regretul că totul putea fi altfel. Cu timpul însă lucrurile revin la normal. Ba mai mult, golul se umple cu dragostea altor oameni, poate mai buni și mai îndrăgostiți. Iar când acel om care odată era totul revine, îți dai seama că nu mai ai loc pentru el. Că ce ai trăit în trecut s-a stins. Nu că așa ai fi vrut, dar că astfel a reușit viața să te schimbe. Că tu nu mai ești la fel. Că nimic nu mai este la fel. Unii oameni se întorc în cel mai nepotrivit moment, când tu trăiești deja cea mai potrivită dragoste.

Unii oameni se întorc abia atunci când ai început să trăiești fără ei. – citat cu autor anonim