Uneori pentru a fi cu adevărat fericit vrei să auzi câteva cuvinte sincere. Și nu e un „te iubesc”, spus cu prima ocazie, dar un atât de sincer „am nevoie de tine”

Atât de mulți ți-au jurat credință veșnică și tot atât de mulți te-au părăsit. Atât de mulți ți-au spus „te iubesc” și au ieșit a doua zi pe ușa din spate tăcând. Au spus că rămân și au plecat. Au vrut de la tine doar plăceri de moment. Au vrut corpul tău. Și nu au vrut să-ți spună că au nevoie de tine. N-au fost oamenii tăi. N-ai fost femeia lor.

Sufletul tău însă vrea o dragoste sinceră. Vrea o îmbrățișare călduroasă. Vrea sinceritate. Iar în cuvinte prea puțină sinceritate găsești. „Te iubesc” nu mai are acea greutate emoțională din trecut. Nici sens uneori nu are. Prea des e spus și prea multă minciună e în spate. Oamenii se joacă cu vorbele, fără să le pese dacă iubesc sau nu cu adevărat. Rezultatul contează. În schimb, alte cuvinte sincere își vor găsi mereu loc în inima unui om care visează la o dragoste reciprocă.

E atât de profund și cu sens să spui „am nevoie de tine.” E mai mult decât o emoție de moment. Vrei pe cineva pentru toată viața. Vrei alături, aproape. Uneori tot ce îți dorești e să știi că cineva are nevoie de tine și că nute minte când îți spune asta. Uneori ai lăsa tot trecutul, ai lăsa amintiri și lecții de viață și ai iubi puternic în prezent. Doar că de la fericire la împlinire e cale lungă. Sau doar câteva cuvinte spuse la timp.

Uneori pentru a fi cu adevărat fericit vrei să auzi câteva cuvinte sincere. Și nu e un “te iubesc”, spus cu prima ocazie, dar un atât de sincer “am nevoie de tine.” – citat cu autor anonim

Foto: note.taable.com