Trebuie să poți să găsești într-o femeie pe toate femeile

Atunci când începi să admiri o femeie, îi citești buzele și ochii. Când începi să respecți o femeie, îi cunoști farmecul adevărat al cuvintelor. Când începi să iubești o femeie, îi asculți inima vorbind. O vezi, o înțelegi, o trăiești cu intensitatea unui bărbat rătăcit printre gândurile ei și în același timp hotărât și însetat de frumos.

Cauți răspunsuri tăinuite prin mintea ta despre ea, omul tău. Știi că ei i-ai oferi lumea întreagă și tot ar fi puțin și că ți-ar fi deja sete de săruturile ei de cum le-ai gusta. Mai știi că tu ești cel puternic și grijuliu și bun și de cum ai găsi-o ai admira-o, resptecta-o și iubi-o cu pricepere. Vei descoperi în fața ei ceea ce atât de puține femei au cunoscut: bărbatul din tine îndrăgostit.

Să cauți printre miile de oameni omul tău e frumos. Să cauți femeia ta, zâmbăreața cu ochi dulci care într-o clipă să-ți dea viața peste cap e o destinație spre adevăr…și fericire. Nu toți bărbații reușesc într-o viață de om să găsească acel chip drag pentru care ar lăsa tot.

Sau invers, ar face tot. Dacă o găsești, să o ții o viață și încă una alături. Ea o să îți răspundă de ce nu poți dormi uneori noaptea sau de ce ești agitat când o vezi pe ea supărată. Așa că nu înceta să cauți, oriunde, deși de cele mai multe ori ea ar putea fi chiar lângă tine, căutându-te cu aceeași poftă.

O femeie, mai ales fiind omul tău, nu o alegi după gusturi de moment și nici nu cauți să fie ideal. Vezi să se potrivească cu viitorul ce-l păstrezi în cap și dragostea ce-o ții în inimă. Și cu ce ai trecut, ce ai simțit și ce dorești să simți. Așa că alege o femeie care să îți amintească de toate femeile pe care le-ai cunoscut sau le-ai fi cunoscut după ea. O femeie lângă care să uiți de toate emoțiile pe care le-ai trăit sau le-ai fi trăit după ea.

O femeie care să cuprindă dorințele, pasiunile și preferințele legate de o femeie în general. O femeie care să îți alunge nebuniile din alte părți și să se adune nerușinate în patul vostru. O femeie care să îți ofere toate amintirile, chiar și acelea pe care le-ai fi putut avea în altă parte. Și nu, nu înseamnă s-o pierzi pe ea printre grămada de amintiri, femei regăsite și dorințe. Invers, înseamnă să o ai doar pe ea în gând și-n inimă. Pea ea să o admiri, să o respecți și să o iubești.

În dragoste, trebuie să poți să găsești într-o femeie pe toate femeile. Ca apoi să nu mai cauți niciodată.