Sunt așa bărbați lângă care mereu ai vrea să vii

Bărbați sunt mulți. Însă puțini sunt cei cu care ai vrea să trăiești momente, să te trezești în fiecare dimineață sau să petreci o viață de om și să nu regreți la sfârșit nici o clipă. Ei sunt acei bărbați lângă care mereu ai vrea să vii.

Sunt așa bărbați. Pentru care vrei să fii mai frumoasă și mai caldă și mai înțeleaptă. Alături de care te-ai simți la fel de sigură și când e bine și când e mai greu. Cu ei e interesant și fiecare cuvânt, privire sau sărut își are locul său. Ei te fac să râzi în hohote și să uiți că în lume sunt reguli.

Așa bărbați fac propriile reguli, pentru voi. Așa bărbați te completează. Pozele lor  ai vrea să le pui pe masa de lucru. Și lor ai vrea să le mulțumești la final de zi că au fost alături, calzi și buni. Că te-au susținut. Te-au iubit și numit micuța lor. Și femeia lor.

Este așa bărbat. Acestui bărbat ai vrea să îi cumperi cămăși și să surâzi când ai greșit cu mărimea. Acestui bărbat i-ai permite să te ia în brațe și cu el ai face nebunii, dându-i din deprindere palme la fund. Cu așa bărbat ai vrea să iei micul dejun, prânzul și cina.

Lui i-ai permite să te învețe cum să șofezi. Și să te vadă în cămașa lui sau nemachiată. Pe el nu-ți va fi jenă să îl vezi gol în baie. Sau să închizi după tine ușa aceleiași băi. Pe așa bărbat l-ai prezenta părinților drept omul tău. Și fratelui, și prietenilor. Și tot lui i-ai spune da: când îți va propune să vă mutați împreună, să mergeți în călătorie, să fii omul lui pentru totdeauna.

Pe așa bărbat îl iubești.  Îl iubești nu pentru fizic, minte sau succes. Pe așa bărbat îl iubești pentru că el te iubește. Și tu asta simți. Pentru că la rândul său el te iubește nu pentru fizic, minte sau succes. Pentru că unui așa bărbat îi permiți să te vadă firească, naturală, slabă.

Sunt așa bărbați lângă care mereu ai vrea să vii. Iar aceasta înseamnă totul.