Spune bărbatului iubit aceste fraze importante și îl vei cuceri pentru totdeauna

Iubind și trăind omul, îmbrățișându-i povestea și descoperind un suflet bun, construind alături de el și primind de fiecare dată afecțiune și încredere, găsești atât de multe motive să vorbești despre sentimente sincere, despre pasiune și dor.

Sunt cuvinte care vin din inima ta și provoacă omul drag să fie mai bun, mai sincer, mai convins că totul are rost. Sunt mesaje care apropie, distrug tot ce este toxic și nepotrivit, lasă loc pentru recunoștință și siguranță, pentru liniște și fericire.

El nu va rămâne indiferent la tot ce îi spui, știind cât de sinceră ești și cât de mult contează pentru tine povestea voastră. El va răspunde cu grijă, va căuta să aducă frumosul în sufletul tău, să ofere stabilitate și să rămână devotat o viață.

Am încredere în tine

Încrederea ta este dovada că felul său de a fi și atitudinea din fiecare zi rămân demne și potrivite pentru o relație serioasă. Încrederea ta îl apropie, îl asigură că tot ceea ce face pentru voi este apreciat, susținut, înțeles.

Nu-i vorbești doar despre încredere, îi transmiți o emoție sigură, o confirmare a atașamentului tău. Îi spui că îți pasă la fel de mult și apreciezi enorm efortul său, dorința de a schimba lucrurile în bine, alegerea de a fi mereu sincer.

Înțelege că este persoana de care ai nevoie alături, simte căldura cuvintelor tale și devine mult mai motivat să păstreze încrederea dintre voi, să crească recunoștința față de el, să acționeze în fiecare zi în avantajul poveștii voastre.

Te ascult

El îți vorbește despre lucruri importante și tu îi îmbrățișezi cuvintele, îți spune detalii ascunse din viața sa și tu alegi să nu critici sau să judeci. Vrei să-ș descoperi cu adevărat, vrei să-l cunoști mai bine, ești gata să empatizezi cu starea lui.

Atunci își va deschide sufletul, se va convinge că îți pasă cu adevărat și nu ai intenții ascunse. Va renunța la secrete și egoism, va ști că indiferent de orice tu vei fi alături, vei susține și vei trece dincolo de superficial, îmbrățișând omul.

Contează felul în care vii alături de el, contează liniștea și bunătatea sufletului tău, contează să nu te îndepărtezi în momente complicate. Este felul în care poți cuceri pentru totdeauna inima unui bărbat bun.

Sunt alături de tine

Nu ești aproape doar atunci când lucrurile funcționează perfect, nu cauți să profiți de sensibilitatea lui și să porți măști. Din iubirea față de el vrei să construiești și să depășești orice obstacol, vrei să-l asiguri că este omul tău drag.

Ești alături pentru a construi, gata să susțiii și să-i înțelegi emoția, gata să accepți compromisul, gata să cauți soluții la provocările din fiecare zi. Nu te îndepărtezi fără motive, nu lași loc pentru interpretări, nu dai vina doar pentru a avea dreptate.

Îi spui aceste cuvinte, știind că vrei binele relației, fiind convinsă că are rost, având încredere și iubind din toată inima. El îți va îmbrățișa lumea și povestea și va răspunde cu afecțiune și devotament, pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine