Relațiile trebuie să aducă fericire. Dacă nu aduc fericire – puneți capăt la așa relații

Oamenii care sunt împreună au un motiv de fericire în plus. Dacă nu au acest motiv, nu are sens să fie împreună.

Oamenii care au decis să doarmă în același pat și să bea dimineața cafeaua în doi, trebuie să găsească plăcere de la dormit și de la fiecare moment. Dacă nu găsesc, ce rost mai are să facă asta.

Oamenii care își spun unul altuia „te iubesc” trebuie să o spună din suflet. Dacă nu e sincer ce spun, la naiba cu așa „te iubesc.” Să plece ambii să-și găsească dragostea în altă parte.

Oamenii care se țin de mână trebuie să simtă încredere de la fiecare atingere. Dacă nu simt, să dea mâna ca doi buni prieteni și până aici să fie apropierea lor.

Oamenii care își fac planuri de viitor trebuie să fie siguri că vor trăi acest viitor împreună. Dacă se îndoiesc, dacă o fac din obligație sau interes, să transforme viitorul în trecut neîmplinit și să spune un “adio” hotărât.

Oamenii care sunt într-o relație trebuie să înțeleagă că această relație trebuie să îi facă fericiți și fericirea asta trebuie să fie reciprocă. Dacă nu e așa, dacă cineva suferă, dacă nu e dragoste, să fie mai bine singuri decât nefericiți.

Pentru că până la urmă deciziile și alegerile corecte îți vor aduce omul cu care vei fi fericită cu adevărat.

Relațiile trebuie să aducă fericire. Dacă nu aduc fericire – puneți capăt la așa relații. – citat cu autor anonim