Nu vă temeți să îmbrățișați mai mult, să atingeți mai mult, să iubiți mai mult. Spațiile dintre degete au fost create pentru a fi completate de către altcineva

Cei care nu au iubit niciodată se tem să o facă, pentru că nu știu ce vor deveni atunci. Cei care au iubit și au suferit se tem să o mai facă, pentru că știu ce au devenit. Iubirea însă nu este un sentiment în devenire. O trăiești și atât. Puternic, cu tot ce ești tu, total. Și poate că doar așa poți cunoaște fericirea în goliciunea ei. Fără pretexte, condiții sau presupuneri. Iubești și ești fericit în doi: ce poate fi mai frumos?

Însă până și iubirea are nevoie de mai mult decât cuvinte. Iubirea caută atingeri, îmbrățișări, săruturi oferite dimineața, săruturi oferite ziua și săruturi oferite seara. Și iar îmbrățișări. Gesturile și atingerile în dragoste sunt cuvinte vii care ajung cel mai repede la cel de lângă. Dacă am iubi privindu-ne ne-am da seama de imperfecțiunile celuilalt și le-am pune in rame.

Așa, lăsăm certurile pe altă zi și ne iubim. Sau ne certăm și apoi ne iubim mai mult. Cine a zis că în dragoste nu sunt legi a greșit. Întâi este legea atracției, apoi legea atingerilor. Pentru că dincolo de respectul dintre cei doi, atitudinea corectă și gesturile frumoase, dacă atunci când vei fi gol lângă omul drag nu vei dori să îl surprinzi sau să te surprindă, ceva nu merge.

Nu vă temeți să iubiți total, frumos, sincer. Indiferent cât va ține asta. Nu vă temeți să creați dragoste pentru o zi sau pentru o viața. Nici să faceți din omul de lânga un suflet de-o viața. Nu vă temeți să râdeți pentru dragoste si să plângeți deopotrivă. Să trăiți cu atingerile, cu pasiuni si dorințe. Cu pofte împlinite într-o noapte devreme.

Cu nebunii impărțite la doi. Cu șoapte spuse la urechea dreaptă. Nu vă temeți să consumați dragostea și nu s-o puneți ca trofeu lângă pat.  Nu vă temeți să fiti mai buni. Să invățați să oferiți dragoste, să ascultați dorințele celuilalt. Viața este una, iubiri sunt mai multe și fiecare iubire își are cuvintele, atingerile si pasiunile ei.

Nu vă temeți să îmbrățișați mai mult, să atingeți mai mult, să iubiți mai mult. Spațiile dintre degete au fost create pentru a fi completate de către altcineva.