Niciodată, dar niciodată nu va apărea altcineva, dacă ei cu adevărat sunt fericiți în doi

Omul de alături nu te va înșela niciodată, dacă te iubește cu adevărat și atunci să nu te îndoiești nici de sentimentele tale, dacă sunt puternice și sincere.

Niciodată să nu îți faci griji de relația voastră, dacă ambii sunteți fericiți în ea și niciodată să nu-ți fie teamă de viitor, dacă planurile voastre sunt sigure și comune. Oamenii care se iubesc sincer se despart de la fleacuri și cei care nu au mai nimic în comun trăiesc împreună o viață.

Niciodată să nu ții cont nici de unii, nici de alții. Trăiți viața voastră, trăiți frumos în doi și atunci niciodată nu va apărea altcineva.

Dragostea nu e un fleac și viețile a doi oameni nu sunt nici ele pe împrumut. Dacă e să fiți împreună, atunci să fiți siguri de relația voastră. Dacă e să trăiți în aceeași casă, atunci să nu doriți să fiți în casa altuia. Dacă e să aveți grijă, atunci grija să fie reciprocă și de lungă durată.

În așa caz nu există motive să apară un personaj terţ. Acesta vine când unul din cei doi e nemulțumit, nefericit, nu iubește, nu vrea și nu se simte parte din relație. Atunci poate fi și al treilea, și al patrulea, și mulți alții. Altfel nu are cum.

Nu țineți cont de ceea ce spun alții. Nu vă gândiți la relația altora. Nu vă potriviți după părerea celor străini. Gândiți în doi, iubiți în doi, certați-vă în doi, ascultați în doi, comunicați voi doi.

Niciodată nu va fi posibilă intervenția unui al treilea dacă e bine în doi. Nici prin gând nu va trece ambilor să înșele, să experimenteze, să vadă cum e cu altul.

Încetați cu povești de adormit copiii despre cum el sau ea a plecat pentru că nu a fost iubit suficient. El nu a iubit suficient! Încetați să vă învinovățiți reciproc. Ambii sunteți vinovați. Ambii distrugeți o relație sau ambii vă iubiți. În doi!

De Vorbă cu Tine