Scrisori \ Înainte să îți ofer ceea ce vrei, învață să fii BĂRBAT!

Nu aștepta să primești mai mult decât indiferență de la o femeie, atât timp cât nu știi cum să te comporți cu ea.

Dragul meu N.,

Chiar dacă uneori îți pare că sunt o copilă imatură pierdută în lume, să știi că nu e așa: sunt pierdută în ochii tăi mincinoși și convingători. Astea sunt armele tale: ochii. Tu cucerești cu ochii și cu zâmbetu-ți perfect, cu fiecare vorbă, cu fiecare mesaj. Dar nu îmi pasă. Poți să fii cel mai chipeș dintre toți, dar atât timp cât nu poți oferi iubire, eu nu îți ofer decât indiferență. Poate că doar atât meriți. Sau poate că nu…

Mă respect și nu voi fi niciodată așa cum au fost altele cu tine. Eu sunt și voi fi diferită. Mereu voi putea oferi mai mult decât ai cere sau ai dori. Mereu. Mereu te voi putea iubi mai mult, și mai mult. Dar tu nu meriți asta. Cel puțin încă nu mi-ai demonstrat-o. Arată-mi că nu ești așa cum pari. Arată-mi că meriți mai mult. Arată-mi că ai nevoie de mine. Arată-mi că ai nevoie de sprijinul meu. Arată-mi că ești bun, iubitor, atent, înțelegător. Arată-mi că poți să fii altfel. Demonstrează-mi că ești bărbat adevărat, nu doar un oarecare.

Nu vreau să vii mereu cu buchete de trandafiri. Nu vreau să îmi faci cadouri scumpe. Vreau să mă accepți așa cum sunt, să mă alinți, să îți pese de mine. Nu sunt și niciodată nu voi fi o femeie ușoară. Nu voi accepta să mă jignești sau să mă înșeli. Nu cred că merit. Plus de asta, nu sunt genul de femeie pe care o dai pe spate cu niște flori și o mașină scumpă. E de ajuns să fii cel al cărui mesaj apare primul pe ecran atunci când mă trezesc și ultimul atunci când îmi închid seara ochii. Vreau să fii lângă mine la greu, nu doar când îți este bine și vrei să te distrezi. Vreau să fiu cea la care te gândești. Vreau să fiu cea care te iubește necondiționat, te iartă și te susține mereu. Pur și simplu vreau să fiu!

Sper să citești asta și sper să te gândești puțin la ceea ce ai putea avea, dacă ai știi să fii bărbat! Te sărut, și sper să fim. Să fim așa cum îmi doresc: frumoși, fericiți și îndrăgostiți. Mereu. Cu drag, cea care te are în gând și în inimă mereu.

Cu drag, Ea!