În viața fiecărei femei vine un moment când încetează să mai creadă în bărbați și începe să creadă în ea. Acesta și va fi începutul

După multe relații și tot atâția bărbați, ea și-a spus că e timpul să se oprească. După ce a luptat pentru dragostea altora, a înțeles că e timpul să lupte pentru dragostea și fericirea ei. Așa că a trimis la naiba toate motivele de suferință, a șters toate contactele din telefon, și-a făcut curat în suflet și o promisiune: să nu mai creadă în bărbați. Să creadă în ea.

Ea va avea momentul ăsta nu din primul an și nu cu primul bărbat. Îl va avea după suficiente lecții de viață, experiențe, lacrimi vărsate pentru nemernici și regrete simțite după bărbați corecți. Până atunci va eșua, va iubi puternic de fiecare dată, își va lega viața de primii întâlniți și va încerca să-și potrivească lumea cu lumea altora. Va crede că e normal să uite de ea de dragul omului iubit. Să pună interesele lui mai sus decât așteptările ei. Să spere când nu mai avea la ce spera. Ea va fi prea tânără și credulă.

După un timp va începe să prețuiască cuvintele care au după ele dovezi. Promisiunile care au după ele realizări. Așteptările care au după ele împliniri. Și bărbații care știu să promită, să spună, dar și să facă. Își va da seama că astfel de bărbați nu sunt mulți și pe lângă ei mai e și ea. Fericirea ei. Libertatea ei. Își va promite că doar un bărbat adevărat îi va cunoaște sufletul. Apoi își va trăi viața. Uitând de suferință, de greșelile din trecut, de amintiri. Va crede în ea și în visurile ei. Va fi sigură că doar așa își va întâlni jumătatea. Și în cele din urmă o va întâlni, anume pentru că a început să creadă în ea la timpul potrivit.

În viața fiecărei femei vine un moment când încetează să mai creadă în bărbați și începe să creadă în ea. Acesta și va fi începutul.