În fiecare dimineață se trezește o femeie. Ea vrea să ofere, să îmbrățișeze, să iubească.

Fiecare bărbat vrea o femeie lângă care să se trezească dimineața și pe care să o iubească frumos. Fiecare femeie vrea un bărbat de încredere pe umărul căruia să adoarmă seara. Până la urmă, ambii vor dori liniștea de lângă omul drag și fericirea trăită în doi. Vor ceda, vor asculta și într-un final vor avea ceea ce-și doresc. Contează doar să cedeze și să asculte ambii.

Cineva poate va iubi mai mult, cineva mai puternic, dar împreună vor crea un întreg care nu se va rupe la prima fisură. Asta și face diferența dintre o relație și o relație de lungă durată. Dacă ea îl iubește pe el și dragostea lui e reciprocă, restul rămâne doar rest.

Aparent, fiecare bărbat ar putea găsi la o femeie ceva pe placul său și fiecare femeie ar aprecia un bărbat în felul ei. Doar că ambii vor înțelege că nu doar plăcerea atrage. Până la urmă, doi oameni vor forma un cuplu după interese, gânduri și viziuni comune. Plăcerile ar putea fi diferite. Dorințele ar putea fi diferite. Într-o relație, nu e suficient să îți dorești, ci să și faci. Să te ții de cuvânt. Să respecți partea ta de promisiune și să aduci partea ta de implicare.

Ambii trebuie să vrea ce e mai bun. Și să vrea să împartă zi de zi acest bun. Sunt lucruri aparent banale, pe care unii le-ar trata cu indiferența unei rutini. Dar mărunțișurile în dragoste fac diferența. Un gest. Un sărut. O dovadă de atașament. Toate leagă ce e mai important, alegerea. Pentru că într-o relație ai privilegiul să alegi să iubești sau să mimezi.

Pentru că atunci când se vor trezi ambii, primul gând să nu îi poarte la grija de peste zi, la reproșuri sau și mai rău, la alți oameni. Ei vor ști că vor tot ce e mai bun de la omul de alături și vor oferi la rândul lor tot ce e mai bun. Ea va găsi sursa de fericire alături de el. Va motiva. Va încuraja o faptă pe jumătate făcută și va oferi subtil o soluție.

El va fi omul de încredere. Omul care va oferi femeii o direcție, un viitor. Ambii își vor împărți din plăceri, din griji, din fericire, din momente. Ambii vor dori celuilalt ce e mai bun și vor și realiza asta prin acțiuni. Ambii vor construi. Ambii vor învăța în fiecare zi cum să construiască. Ambii.

În fiecare dimineață se trezește o femeie. Ea vrea să ofere, să îmbrățișeze, să iubească. În fiecare dimineață se trezește un bărbat. El vrea să cucerească, să susțină, să fie de încredere. Nu contează dacă ești femeie sau bărbat, contează să vrei să împarți cu omul drag ce ai mai bun.