Fraze pe care un bărbat trebuie să le spună cât mai des femeii iubite

Cuvintele pot apropia cu adevărat două suflete, le pot convinge să construiască împreună o poveste frumoasă de iubire, să-și dezvăluie cele mai ascunse secrete și să nu le fie teamă de acest lucru. Cuvintele pot convinge pentru totdeauna.

Contează să fie spuse cu sinceritate, să nu existe o intenție egoistă, manipulatoare în spatele unor fraze aparent adevărate. Un bărbat va demonstra, va acționa, va cuceri prin fapte, dar la fel de importante vor rămâne aceste fraze.

„Sunt alături de tine”

O femeie vrea să simtă susținerea omului drag, indiferent de orice. Atunci va oferi și mai mult, va iubi și se va atașa emoțional de lumea lui. Atunci se va convinge că întreg efortul, felul de a fi, atitudinea corectă nu au fost în zadar.

O relație nu se construiește cu o singură persoană. Intenția partenerului de a fi aproape va conta mult. El va fi empatic și grijuliu, se va conecta la lumea ei, îi va păsa. Ea va înțelege că nu este singură, că e poate baza pe acest om.

„Totul va fi bine”

Nu provocările sau apariția problemelor sunt piedici într-o relație, ci lipsa de implicare și susținere din partea partenerului. Uneori e nevoie de aceste cuvinte, pentru a aduce liniște, pentru a păstra acel echilibru emoțional.

Firește, contează ca după aceste cuvinte să urmeze anumite acțiuni, contează și felul în care acele probleme sunt soluționate. Dar, dincolo de toate, atașamentul emoțional al bărbatului va conta foarte mult.

„Rezolv eu”

De multe ori, femeia va putea să rezolve de una singură acea problemă, va avea propriile resurse pentru a face față oricăror obstacole. Totuși, atunci când un bărbat își manifestă intenția de a-și asuma o acțiune, motivele de admirație cresc.

Înseamnă că el nu este un simplu spectator în această relație, înseamnă că are un caracter puternic, convingător, capabil să ofere stabilitate și să vină cu soluții, atunci când ele sunt necesare. Așa bărbat va fi demn de respect.

„Te admir”

Ea nu este o femeie oarecare în viața lui, i-a cucerit inima pentru totdeauna, l-a convins să creadă în iubire. El cu adevărat o apreciază pentru toate lucrurile care o reprezintă, pentru curajul de a-și urma visurile, pentru ambiție.

Privirea plină de admirație, gesturile pline de afecțiune, cuvintele pline de căldură: toate sunt în avantajul construirii unei relații armonioase, toate confirmă același gând: el se mândrește cu femeia de alături, el este recunoscător pentru această poveste.

„Te iubesc”

Pentru o femeie contează să știe că ocupă acel loc special în inima unui bărbat, că sentimentele lui sunt sincere, că împreună pot construi un viitor frumos, că poate avea încredere în omul de alături. Iubirea apropie pentru totdeauna.

Dincolo de cuvinte, contează sinceritatea, acțiunea, devotamentul, dovezile de încredere și de iubire. Contează să existe acea conexiune emoțională.

© De Vorbă cu Tine