Fiecare dintre noi, probabil, are un om care nu e alături, dar e foarte drag. Și o parte din inima ta va aparține doar lui…

Nu ai cum să trăiești cu trecutul, dar nici nu poți uita totul din prima. Ceva întotdeauna rămâne acolo, în inimă, și îți aduci aminte de fiecare dacă când nu ți-e bine în prezent. Atunci ai vrea să dispari, să ajungi în brațele celuilalt, să uiți de tot. Apoi revii și înțelegi că ceea ce îți oferă prezentul e mai important decât orice. Și tu profiți de lumea frumoasă din jur, tu te bucuri de fiecare moment, tu iubești azi, acum. Și totuși, vei ști că o parte din el a rămas…

Iar o parte din inima ta aparține lui. Legăturile astea de suflet, trecute prin experiențe și amintiri comune, nu se rup așa de ușor. Și nu e neapărat să se rupă vreodată. Trebuie doar într-o bună zi să alegi: trăiești cu trecutul sau trăiești în prezent. Apoi după ceea ce alegi, acționezi, ai sau găsești. Nu e greșit să păstrezi în tine o parte din ce a fost. Altfel cum să zici că a fost dragoste? Dar anume, doar păstrezi. Nu porți cu tine, nu duci greutatea unui trecut, nu te gândești în fiecare clipă la ce a fost. Doar trăiești un moment.

Și sunt momente în care vrei ca inima ta să bată mai puternic alături de cineva. Și sunt momente în care ți-e dor și-ai vrea să dai timpul înapoi. Și sunt momente în care te uiți alături și nu vezi pe nimeni. Dar sunt și momente când îți aduci aminte, zâmbești și continui să trăiești mai departe ziua de acum. Pentru că așa e cel mai corect. Chiar dacă o parte din tine niciodată nu va mai fi la fel. Chiar dacă pe alocuri ți-e dor.

Fiecare dintre noi, probabil, are un om care nu e alături, dar e foarte drag. Și o parte din inima ta va aparține doar lui… citat cu autor anonim. 

Foto: viewy.ru