Fiecare bărbat care iubește cu adevărat trebuie să spună aceste cuvinte femeii lui dragi

Atunci când nu ești lângă mine te caut. Te caut în izvorul cu apă rece, fiindcă tu îmi potolești setea iubirii. Te caut pe cerul senin, pentru că tu ești ca el. Te caut printre stele, fiindcă tu ești steaua mea ce-mi poartă noroc. Te caut în culorile curcubeului, pentru că tu îmi colorezi viața. Te caut prin iarba moale ce-mi alintă tălpile, pentru că tu îmi alinți sufletul. Te caut în amintiri, pentru că mi-ai lăsat un trecut frumos. Te caut printre razele soarelui, deoarece tu mi-ai topit inima de gheață. Te caut în romane și balade. Te caut în inima mea, în sufletul meu. Acolo te găsesc, acolo te am mereu aproape.

Ți-aș spune mereu că te iubesc, că te ador, ca ești îngerul din viața mea. Dar uneori sunt atât de grăbit încât uit să te fac fericită. Uit să te îmbrățișez și să-ți spun mulțumesc pentru tot ce ai făcut și faci de dragul meu. Tu ești femeia mea. Femeia care mă iartă, mă încurajează, îmi dă putere și mă ceartă când greșesc. Mă mir cum de poți suporta unul ca mine. Cel care se alintă din cauza unei răceli. Cel care uită de ieșirile în oraș. Cel care își aruncă ciorapii prin toată casa. Cel căruia nu-i place să fie deranjat când privește un meci de fotbal. Cel care nu prea adoră să schimbe scutecele puiului de om și de fiecare dată caută o scuză. Cel care nu înțelege cum de reușești să faci câteva lucruri odată: să gătești, să vorbești la telefon, să-mi aranjezi cravata sau să privești filmul preferat. Cel care nu înțelege cum poți să pierzi o zi pentru a-ți alege o rochie, apoi să ajungi acasă și să zici că nu e pe gustul tău.

Nu înțeleg cum de te-am cucerit, cum de m-ai acceptat în viața ta. Pe zi ce trece realizez că sunt bărbați care ți-ar oferi mai mult decât îți dăruiesc eu. Dar, draga mea, nici unul nu te va iubi ca mine. Te iubesc cu toată suflarea mea. Te iubesc somnoroasă, bolnavă, enervată și atunci când te alinți. Te iubesc pentru că tu ești femeia mea perfectă. Cred că fiecare bărbat trebuie să spună așa cuvinte femeii lui. Iubiți-vă!

Cu drag, Mary!