Femeia trebuie să facă așa ca bărbatului să-i fie plăcut să se întoarcă acasă. Bărbatul trebuie să facă așa ca femeii să-i fie plăcut să-l aștepte

Întâlnirile, relațiile și viața în doi au un lucru comun: încep frumos, dar continuă după felul în care gândesc și acționează el și ea. Nimic nu ține toată viața iar dacă ține: un pahar cu vin, un sărut și-un pat nu sunt suficiente. Ceea ce durează cere dăruire, iar asta poți oferi doar celui pe care îl iubești cu adevărat.

Alături de care nu îți amintești cu jenă de prima întâlnire și împreună cu care ai vrea și ești gata să construiești o relație. La început nu te gândești cât va dura. Abia în timp privești mai atent omul de lângă și îți dai seama că ai vrea să îl vezi alături și mâine și peste câțiva ani și că l-ai vedea tată al copiilor tăi și bărbat în patul vostru și gospodar în casă.

Lucrurile frumoase nu se gândesc, ele se întâmplă. Într-o relație, ele se întâmplă dacă o femeie și un bărbat iau decizia să fie mai mult decât doi prieteni, amanți sau simpli cunoscuți. Încearcă să-și unească ideile, visurile, principiile de viață și cel mai important dragostea în același cămin, același drum parcurs seara, același sărut oferit unul altuia.

Așa sunt începuturile. Apoi, realitatea spune că femeia are și mofturi iar bărbatul supărări. Că mai trebuie ceva, iar acel ceva înseamnă să trăiască amândoi sub același acoperiș, în căminul lor cald. Poate cu probleme, poate cu certuri, dar al lor. Apoi însă, neînțelegerile cresc. Că ciorapii lui mai și miros uneori iar modul ei de a se farda e cam vulgar.

Că unuia îi plac comediile iar altuia dramele. Iar telecomanda este una. Atunci cei slabi se vor acuza, iar cei puternici vor decide să rezolve, să comunice, să asculte. E ca și cum ai avea de-a face cu niște lucruri stricate. Unii le vor arunca de îndată, alții le vor repara.

O femeie într-o relație nu trebuie să fie doar manechin iar un bărbat doar stâlp. Cel mai frumos este sentimentul să știi că te așteaptă cineva acasă sau invers, că uite acuș omul tău va intra pe ușă. Te va cuprinde, il vei cuprinde, vă veți povesti de toate lucrurile de peste zi și veți planifica ziua următoare. Până în acel moment însă, ambii au de muncit la relația lor. El va fi hotărât și ea înțelegătoare. El sigur pe sine și ea dulce. El gata să ajute și ea gata să susține. Într-o relație totul se duce până la reciprocitate.

Nimic nu este oferit gata și nimic nu este dat fără luptă și decizii luate cu cap. Și din dragoste trăită sincer. Într-o relație frumoasă, femeia trebuie să facă așa ca bărbatului să-i fie plăcut să se întoarcă acasă. Bărbatul trebuie să facă așa ca femeii să-i fie plăcut să-l aștepte.