Cel mai rău sentiment este când nu știi: să continui sau să renunți

Vine o zi când dorințele tale se amestecă cu frica, când săruturile omului de lângă se combină cu replicile tăioase pe care ți le aruncă la întâmplare, când visul de a avea un viitor împreună se completează cu realitatea de a fi mai mereu despărțiți. Atunci încerci să dai de un capăt al adevărului care să nu-ți mai zbuciume sufletul. Și ți-e greu.

Sunt relații în care nu te regăsești și totuși iubești mult pe acel om căruia i-ai oferit toată inima ta. Sunt relații care te fac să te simți prost și totuși știi că se mai poate, că e suficient ca ambii să dorească mai mult decât este și atunci lucrurile vor trece spre normal. Atunci prezentul și viitorul e în mâinile tale. Vrei să fiți împreună – susține și oferă mai mult. Nu vrei – acuză și reproșează. Într-o relație lucrurile nu sunt mereu în culori roz, iar diferența dintre bine și rău o faceți tot voi.

Ți-e greu atunci când nu știi ce să faci mai departe. E altfel decât în momentele când ești sigură că nu mai vrei să fii cu el sau sigură că ai da orice să rămâi. Te simți ca între două lumi paralele, fără să fii în nici una din ele. Și atunci încearcă să construiești o lume a ta. O lume în care să aduni lucrurile care cu adevărat contează. Dacă și el va fi în această lume, înseamnă că merită orice efort, dacă nu – ce rost mai au lacrimile și reproșurile. Renunță și mergi mai departe sau rămâi și luptă pentru dragostea ta. Dar niciodată nu utia de lumea și de inima ta.

Cel mai rău sentiment este când nu știi: să continui sau să renunți. – citat cu autor anonim