Când un bărbat iubește o femeie, nu-l interesează trecutul și nici prezentul ei. El are grijă de viitorul ei

Dragostea transformă oamenii. Îi face buni și fericiți sau nebuni și suferinzi. Cei fericiți iubesc și cei suferinzi mimează o iubire. De asta unii bărbați sunt puternici și alții devin moi și slabi. De asta unii cuceresc și alții se retrag în liniște. Femeile la rândul lor fie se lasă cucerite, fie regretă că au acceptat. Pentru că e diferit bărbatul care iubește și cel care vrea o femeie. Pentru că pofta te lasă în prezent, iar dragostea te duce în viitor.

Bărbatul care iubește cu adevărat o femeie nu ține cont de trecutul ei și nici chiar de prezent. El vine alături și-i promite un viitor sigur. Apoi face ceea ce a promis. Pentru că în viitor se vede alături de ea, se vede construind împreună. El vrea o o relație nu pe o zi și nici pe câțiva ani. El vrea o familie și copii care să-i spună ei mamă. El o vrea alături. El va avea grijă de ea.

Nu bărbații care se interesează de trecutul tău sunt importanți. Nu ei vor rămâne pentru toată viața. Nici bărbații care se vor în prezentul tău nu sunt importanți. Ei vor pleca odată ce își vor împlini poftele. Doar cei care vor dori să înceapă cu tine o relație care să continue în viitor vor conta. Pentru că ei te vor iubi fără motiv și ei vor avea grijă de tine așa cum își dorește o femeie. Dacă cel de alături nu știe ce să răspundă la întrebarea ta: “dar ce va fi mâine?”, atunci nu e om de viitor. Pentru că incertitudinea în dragoste e ucigătoare. Ea nu îți spune nimic despre încredere. Pe când bărbatul iubitor va încerca să îți ofere încredere, siguranță, va dori să te iubească și azi și mâine la fel de mult. Va fi alături oricând. Te va iubi.

Când un bărbat iubește o femeie, nu-l interesează trecutul și nici prezentul ei. El are grijă de viitorul ei. – citat cu autor anonim. 

Foto: thediaryofadam.com