Alege femei demne, nu disponibile și vei avea fericire de-o viață, nu plăcere de scurtă durată

În dragoste, ca și în viață, contează alegerile. Alegi corect, ai oameni corecți alături. Alegi greșit, suferi. Alegi influențat, trăiești o altă viață. Alegi cu ochii, uiți de suflet. Alegi neinspirat, repede pierzi dorința de a mai avea ce ai ales. Alegi pe bani, ai doar bani. Alegi obligat, pleci după asta. Te lași ales, riști să nu mai vrei. Așa cum îți alegi unde să dormi, ce să mănânci și când să râzi, așa îți alegi și femeia de alături. Diferența e că împreună cu această femeie și dormi și mănânci și râzi și ești trist și trăiești de toate.

Așa că în viață alege femei demne. Femei care știu ce vor și nu se lasă dominate de interese, critică sau emoții. Femei pe care nu le găsești la prima intersecție, gata să-ți vândă trupul pentru o mie de lei. Femei nu de bani gata. Femei nu doar deștepte, ci și înțelepte. Femei pe care ai vrea să le iubești, nu doar să le ai. Femei care vor fi nu în față, nu în spate, ci alături. Femei care te vor aprecia așa cum ești și te vor motiva să fii mai bun. Femei cu care vei dori să ai o familie și copii. Femei care te vor provoca, îți vor lăsa mereu un sentiment plăcut și vor fi demne de numele ce-l poartă. Femei frumoase la suflet, doamne în societate, amante bune în pat și soții excelente și asta datorită și ei, și ție. Alege femei simple, dar cu feminitate. Independente, dar atât de calde lângă tine.

Alege femei dispuse să fie fericite, femei libere de trecut și femei gata să construiască o familie. Alege femei de încredere. Nu alege tot ce îți cade, așa riști să cazi și tu mai jos decât ce ești și ce meriți. Nu alege femei care își văd doar de umbra lor și nu le pasă de omul de lângă. Nu alege femei ușoare. Sau femei dispuse doar să ceară. Ceea ce alegi, trăiești cu el. Ceea ce alegi, faci fericit. De asta e cu tine. Și dacă alegi greșit, ce viață și ce fericire poate să iasă din asta? Alege ca și cum ai face-o ultima dată. Pe cea mai frumoasă femeie, frumoasă pentru tine. Pe cea mai de încredere femeie, care are încredere în tine. Pe cea mai scumpă femeie, scumpă pentru tine. Alege gândindu-te că omul ăsta te va vedea în chiloți prin casă și tu o vei vedea altfel când e răcită sau are momente mai dificile. Alege cu inima. Alege corect.

Alege femei demne, nu disponibile și vei avea fericire de-o viață, nu plăcere de scurtă durată.