Semne că, deși nu mai este cu tine, nu a încetat o clipă să te iubească

Nu toate lucrurile în viață se întâmplă așa cum ni le dorim. Nu totul devine atât de frumos, cum vrem de fapt. Nu toți oamenii rămân alături de noi. Viața poate fi uneori destul de dură. Îți poate oferi o mie și una de oportunități.

Dar în același timp te poate lipsi de lucruri sau oameni dragi, fără ca tu să-ți fi dorit acest lucru. Până ieri, erai cea mai fericită femeie. Azi, tristețea și dezamăgirile s-au instalat în sufletul tău. Omul drag de care te-ai îndrăgostit nu mai face parte din viața ta.

Nu-ți mai luminează diminețile și serile. Nu mai vine să te cuprindă tandru așa cum o făcea înainte. Azi, el nu mai este cu tine, dar totuși continuă să te iubească la fel de mult ca în prima zi. Iată cum să-ți dai seama de aceste lucruri:

Nu mai este iubitul tău, dar simți că între voi a mai rămas loc de continuare. Ori de câte ori vă întâlniți, el te privește cu aceeași afecțiune. Are aceeași sclipire în ochi, îți transmite același mesaj plin de dragoste.

Îți vorbește cu aceeași admirație. Simți că încrederea pe care o mai are în tine demonstrează clar că sentimentele pentru tine nu au dispărut. Dimpotrivă, distanța dintre voi a amplificat emoțiile.

De când nu mai sunteți împreună, a rămas singur. Nu s-a implicat în altă relație. Nu a mai vrut altă femeie în viața sa. Pentru el, continui să fii acea femeie specială. Nu s-a mai regăsit alături de altcineva.

Deși nu mai sunteți împreună, gândurile lui tot la tine fug

Se interesează de tine în continuare, vrea să știe ce mai faci. Vrea să știe ce simți și dacă mai simți ceva. Acest lucru înseamnă că-i pasă de tine.

Nu-și poate imagina viața fără tine. Ești femeia care continuă să fie iubită de bărbatul cu care până mai ieri a respirat aceeași iubire. Ești sursa lui de inspirație. Liniștea și fericirea ta contează enorm pentru el.

Încă mai primești mesaje de la el, fie doar și câteva rânduri. Îți vorbește că toate gândurile lui zboară doar spre tine. Sau că dorul îl face să nu-și găsească liniștea. Toate aceste mesaje transmit un gând foarte clar: încă te mai iubește.

Nu mai sunteți împreună, dar încă vă mai vedeți. Fie ocazional, fie în mod intenționat. Vă întâlniți cu prieteni comuni. Oricare ar fi locul, el mai caută pretexte să te vadă mai des. Încă se mai gândește cu drag la tine.

Nu a aruncat absolut nimic. Nici micile daruri pe care i le-ai oferit cu ocazii speciale. Nici scrisorile tale. Nici cămașa lui preferată pe care obișnuiai să o îmbraci. Păstrează toate lucrurile voastre comune. Păstrează sentimentele pe care le mai are pentru tine.

Îl cunoști prea bine ca să te îndoiești de el. Știi ce poartă în inimă și în suflet. Știi care sunt cele mai ascunse gânduri ale sale. Din toate mesajele sale, înțelegi cel mai evident lucru: este sincer cu emoțiile sale. Încă te mai vrea alături de el. Încă te mai iubește.

© De Vorbă cu Tine