Spune bărbatului iubit aceste cuvinte și îi vei cuceri sufletul pentru totdeauna

Este frumos să vorbești despre sentimente profunde, despre intenții bune, să transmiți un mesaj sincer, să lași loc pentru o interpretare corectă a lucrurilor. Este ceva special să descoperi lumea unui om drag și să răspunzi cu afecțiune și dor.

Cuvintele tale pot apropia, pot îmbrățișa un trecut nefericit, pot transforma o poveste. Dacă îți pasă cu adevărat, dacă vii alături cu grijă și afecțiune, vei convinge că totul are rost, vei demonstra că tot ceea ce spui vine din inima ta.

Spune-i că îți pasă. Fă-l să înțeleagă că apropierea ta nu este întâmplătoare, felul său de a fi nu este străin ție, tot ceea ce construiți nu este o interacțiune de moment. Conectează-te emoțional, caută să oferi tot ce ai mai bun, trăiește omul și relația.

Să-ți pese nu înseamnă doar să spui câteva cuvinte. Este modul în care ești gata să împarți cu acest om bucuriile și tristețile, atunci când vii alături să-l asculți și să empatizezi cu stările lui, când te interesează ce ascunde în suflet.

Spune-i că ai încredere în el. Așa te vei putea apropia într-un mod profund de acest om, acceptând energia și curajul său, admirând comportamentul său din fiecare zi. Îi confirmi că toate planurile, scopurile, acțiunile lui sunt corecte.

Îi validezi deciziile, felul în care vede relația voastră și implicarea. Ești gata să construiești alături de el, știind că va găsi soluțiile potrivite, va veni cu răspunsuri la întrebări importante, va reacționa demn și asumat în fața provocărilor.

Spune-i că ești recunoscătoare și fericită

Nu ascunde o emoție sinceră, apreciază din suflet această conexiune frumoasă, aceste gesturi făcute cu drag, această atitudine corectă. Lasă fericirea să îmbrățișeze povestea voastră, să reflecteze frumusețea unei experiențe magice.

Îl motivezi să ofere și mai mult, să îți demonstreze și mai mult, să vrea să fie acel bărbat iubitor și sincer. Starea ta de bine este o prioritate pentru el, fericirea este o dovadă că tot ceea ce face este potrivit pentru relația și povestea voastră.

Spune-i că te mândrești cu el. Nu ești alături din interes, nu cauți să profiți de sensibilitatea lui, nu vrei să te joci cu sentimentele lui. Admiri un fel de a fi, ești fericită că-l ai aproape, apreciezi eforturile, valorile, intențiile, acțiunile lui.

Îi recunoști calitățile, ești sigură că acesta este bărbatul pe care-l vrei alături o viață, lângă el vrei să depășești greutățile și să trăiești bucuriile, de dragul lui poți renunța la egoism și orgoliu. Totul se întâmplă frumos și îi vorbești despre asta.

Spune-i că acest „împreună” contează enorm pentru tine, este ceea ce ți-ai dorit și apreciezi că este alături de tine. Refuzi să minți și să te prefaci, nu vrei să judeci sau să critici, ai găsit liniștea și armonia alături de acest om.

Vorbește-i despre sentimentele tale, cucerește-i sufletul prin naturalețe și gingășie, prin implicare și deschidere.

© De Vorbă cu Tine