Problema noastră e că ne iubim la nebunie unul pe altul, dar niciodată în același timp

Ai început să mă iubești exact în momentul când am început să trăiesc fără tine. Apoi când ai devenit din nou rece am înțeles că timpul fără tine nu are sens. După câteva luni mi-ai zis că “sens” pentru tine e să mă îmbrățișezi seara înainte de somn, dar tot ce îmi doream mai puțin atunci era îmbrățișarea ta. Și când ți-am scris că mi-e dor și că mi-e drag de tine, îmbrățișai pe alta. Asta e problema noastră: ne iubim la nebunie, dar niciodată în același timp…

Și asta e problema atâtor relații. Unul iubește și celălalt nu prețuiește. Apoi celălalt începe să țină la omul lui, dar nu mai e nimeni alături. Sau e doar un îndrăgostit plictisit de indiferență. Cu adevărat ceea ce nu iubești la timp, riști să nu mai poți iubi niciodată cu aceeași intensitate. Și ceea ce refuzi, poți să nu mai ai. Indiferent dacă ai sau nu mustrări de conștiință după asta. Iubirea și relațiile bune prin asta și diferă de simulările emoționale: se trăiesc în fiecare minut.

Comandă noua mea carte ,,De vorbă cu Emma” de pe Libris (livrare gratis în România) și Bestseller (livrare gratis în Moldova și internațional). Gând bun!

Problema noastră e că atunci când eu sunt, tu fugi. Și când tu revii, eu nu mai vreau. Și nu mai pot.

Problema noastră e că seara tu mă vrei și dimineața tu mă lași. Iar eu dimineața vreau să bem împreună cafea și seara să stăm cuminți de vorbă.

Problema noastră e că tu încerci să mă înțelegi când eu nu vreau să-mi deschid sufletul și apoi încerc să comunic cu tine când ești rece și indiferent.

Problema noastră e că ne dorim lucruri frumoase, sincere și venite din dragoste, dar nu în același fel.

Problema noastră e că ne iubim la nebunie unul pe altul, dar niciodată în același timp.