O femeie are 3 cerinţe faţă de un bărbat. Dacă crezi că sunt casă, mașină și-o haină, te înșeli. Totul este mult mai simplu – apropiere, recunoștință, siguranță!

Este firesc ca o femeie să ceară ceva de la un bărbat. Este firesc ca un bărbat să ofere femeii iubite lucrurile care leagă atitudinea de fapte.  Aşa că femeia cere dragoste, atenţie, lucruri fel de fel, iar bărbatul oferă.

Până la urmă, fiecare femeie vrea anume ceea de ce are nevoie sau în ce se regăseşte. Însă dincolo de ce vrea, rămâne ce îşi poate dori o femei atunci când le are pe toate. Pentru că în acel moment poftele dispar, rămâne o dorinţă sinceră şi independentă de bărbatul pe care îl are alături. Atunci casa, maşina şi haina sunt importante, dar nu cele mai importante.

 E simplu. Nu ajungi la 50 de ani trăiţi împreună doar dorindu-ţi casă, un pat şi o bucată de blană. Da, vei dori să fii sigură de ziua de mâine şi să arăţi bine când vă veţi aşeza la o masă de restaurant. Şi poate că la fel de mult îţi vei dori să nu mergi cu autobuzul, ci într-o maşină bună, a voastră. Însă dincolo de ce-ţi doreşti, contează şi cu cine-ţi doreşti, dar şi ce simţi.

Pentru că nu vei sta în aceeaşi casă cu un necunoscut, nu vei merge în maşina celui lângă care nu te vei simţi sigură şi nu te vei culca în pat lângă bărbatul care nu îţi va spune: mulţumesc că exişti. Ba mai mult, nu vei dori în nici un fel ca copilul tău să spună tată unui străin. Dacă cu omul de lângă te simţi ca acasă, dacă pe el ai vrea să-l vezi alături în fiecare dimineaţă şi dacă după ani buni vei mulţumi că el e în viaţa ta şi nu altul, restul lucrurilor nu contează.

E şi mai simplu. Dacă crezi şi trăieşti toate astea, un bărbat care te iubeşte îţi va oferi şi casă şi maşină şi tot. Pentru că va considera în dreptul lui să facă fericită femeia de lângă şi să nu-i lipsească nimic. Mai mult decât atât, îţi va oferi sufletul său.

O femeie trecută prin viaţă a înţeles de mult timp aceste lucruri. A înţeles că dragostea nu se mănâncă din farfurie şi bărbatul e bărbat nu numai dacă îi aduce totul la picioare. Aşa că o femeie are 3 cerinţe faţă de un bărbat. Dacă crezi că sunt casă, mașină și-o haină, te înșeli. Totul este mult mai simplu – apropiere, recunoștință, siguranță!