El se va atașa și mai mult de tine, dacă îi vei trimite aceste mesaje

Pentru o femeie, relația perfectă este alături de un partener care poate să o înțeleagă, să o iubească și să-i ofere stabilitate, devotament, respect. Îți dorești susținere din partea lui, siguranță și o atitudine corectă.

Vrei ca el să-ți fie aproape și să fie atent la dorințele tale. Această apropriere nu se întâmplă pur și simplu. E nevoie de crearea acelei chimii emoționale între doi oameni. De multe ori, mesajele sincere îl pot provoca să fie mai conectat, mai iubitor, mai prezent

„Îmi este dor de tine”

Dacă îți iubești partenerul și vrei ca el să știe despre asta, să înțeleagă emoția prin care treci atunci când nu sunteți împreună, scrie-i cât îți este de dor de el, de momentele voastre în doi, de atingerile și sărutările lui.

„Sunt mândră de tine”

Nu contează dacă iubitul tău are o funcție improtantă sau este un simplu angajat. Demonstrează-i prin scurte mesaje cât de mândră ești de el și de toate realizările lui. Este ambițios, curajos, vrea să evolueze mereu.

Orice gest de susținere în adresa partenerului îl va face să ia atitudine. Îl va provoca să fie și mai motivat în raport cu sine, dar și cu relația voastră. Va ști că ai încredere în el, în tot ceea ce și-a propus.

„Vom reuși împreună”

Nu uita să-i scrii că ești alături de el în toate. Că, orice s-ar întâmpla, împreună veți reuși să depășiți orice obstacol. Să-i spui că vei continua să fii farul lui atunci când în jurul vostru va fi întuneric.

La sigur va rămâne impresionat și va ști că are alături cea mai curajoasă și puternică femeie. Îți va fi recunoscător pentru implicare, pentru dorința de a face lucrurile mai bune, pentru găsirea unui echilibru.

„Te susțin în toate”

Aceste cuvinte îl vor face pe el să aibă și mai multă încredere în sine. Să lupte de dragul vostru și să ducă la bun sfârșit orice idee, indiferent cât de imposibilă ar părea. El se va simți ghidat și susținut, ajutat în ideile sale, încurajat să fie mai bun ca ieri.

Va dori să creeze, să lupte pentru ca relația cu tine să fie una frumoasă și corectă. Se va atașa și mai mult de tine după asemenea atitudine, pentru că va înțelege că că are alături o adevărată susținătoare.

„Ești cel mai bun bărbat pentru mine”

Va fi cel mai bun compliment pentru partenerul tău. Spune-i cât de fericită te face, cât de mult apreciezi felul lui de a fi, de a se comporta. Cât de mult îl apreciezi pentru grija și atenția pe care ți-o poartă.

Alături de el te simți bine, trăiești bucuria clipei, dar ai și siguranța că viitorul va fi frumos. Pe el îl vezi viitorul soț și tată a copiilor voștri. Dacă simți aceste emoții puternice, vorbește-i despre asta.

„Îmi pasă”

Scrie-i cât de mult îți pasă. De el, de relația voastră, de legătura echilibrată care există între voi doi. De faptul că el este atât de bun, înțelegător și iubitor cu tine. Că știe să te asculte atunci când îți strigă sufletul și că știe să aducă stropul de lumină atunci când în inima ta se face întuneric.

Spune-i că-ți pasă atunci când este obosit, când vrea să aibă timpul său liber sau când nu are chef de nimic. Iubitul tău va aprecia  și se va simți tot mai conectat spiritual de tine. Va ști că anume tu ești femeia care îi înțelege trăirile.

„Te vreau”

Să-i spui unui bărbat cât de mult îl dorești este o adevărată declarație de dragoste. El va înțelege că tot ceea ce face este corect și că te simți cu adevărat alături. Asta îi va da și mai multă încredere, îl va face să se simtă și mai apropiat de tine.

© De Vorbă cu Tine