Chiar dacă te va părăsi, el se va întoarce la tine din aceste motive

Deși ai fost cea mai bună femeie din viața lui, el a plecat. A ales altă cale, alt viitor, iar tu nu făceai parte din el în acel moment. El a aruncat sentimentele tale, fără să-i pese prea mult de faptul că te vei simți frântă în bucăți.

Fără să întoarcă capul în urmă și fără să vrea să te mai vadă. Chiar dacă el te va părăsi, într-o bună zi se va întoarce la tine. Va bate din nou la poarta sufletului tău și te va implora să-i primești sufletul lui rătăcit, care nu a găsit o altă casă. Fostul iubit se va întoarce la tine din aceste motive:

Înțelege cât de bine se simțea alături de tine

Nu va trece mult timp până fostul iubit va înțelege ce greșeală a făcut. Atunci va dori să se întoarcă lângă inima ta. Își va da seama că doar alături de tine s-a simțit cel mai bine. Doar cu tine era absolut relaxat și se comporta în felul său natural.

Era un bărbat fericit. Nu simțea nevoia să se ascundă după măști și să joace jocuri false. Se întoarce pentru că a înțeles că iubirea adevărată o poate găsi doar alături de tine.

Își dă seama ca doar tu îl acceptai așa cum este

Deși atunci când a plecat a vrut să cunoască alți oameni, alte emoții, nu a reușit să fie înțeles de nimeni. Nici o altă femeie nu l-a acceptat așa cum este, în felul cum o făceai tu. Fostul și-a dat seama că iubirea ta era creatoare, ea unea poduri și destine.

Nu a găsit o persoană mai bună

Nici o altă femeie nu a fost atât de empatică, bună, sinceră și cu sufletul plin de emoții pozitive ca tine. Abia acum a înțeles că bunătatea ta nu poate fi comparată. Tu empatizai cu el, cu cei din jur, tu erai grijulie și iubitoare.

Îi este foarte dor de tine

Dorul de tine și de momentele în care erați doar în doi l-au făcut să-și dea seama că a greșit foarte tare atunci când a plecat. Și-a dat seama că nu poate uita zilele în care râdeați ore întregi, nici acele nopți irepetabile.

Fostul nu a putut uita toate planurile pe care le construiați împreună, nici sclipirea din ochii tăi atunci când îți culegea cele mai simple flori de câmp, nici fericirea din sufletul tău atunci când adormeai în brațele lui.

Toată lumea îi spune ce greșeală imensă a făcut

Părinții și prietenii știau de această frumoasă poveste. Toți au rămas surprinși atunci când el a ales să plece. Știau cât de bine vă potriviți. Toată lumea îi spune ce greșeală a făcut, ce femeie bună și adevărată a pierdut.

Fostul și-a dat și el seama cât de multă dreptate au toți. A ales să se întoarcă la tine, pentru că abia acum a îmbrățișat adevărul și a înțeles că fără tine nimic nu mai este la fel.

S-a distrat, dar realitatea este una

Posibil că fostul iubit a vrut să trăiască și alte experiențe, să vadă cum este să te trezești în brațele altor femei, cum este să respiri iubire străină. S-a distrat, s-a lăsat dus de val, dar a înțeles că realitatea este cu totul alta.

A înțeles că fără tine se simte rătăcit prin viață, nu-și găsește sensul, nici locul alături de o altă femeie. Fostul se va întoarce la tine, pentru că îi lipsesc toate momentele în care era cel mai fericit din lume.

Este gelos pe cine ai devenit

Fostul a plecat, fără să mai privească în urmă și fără să-i pese că te lasă cu sufletul frânt. Dar tu ai rezistat, ai știut să faci față despărțirii, ai știut să te ridici. El nu s-a așteptat la acest lucru, credea că vei fugi din urma lui.

Acum vrea să se reîntoarcă, a înțeles cât de puternică ești. A devenit gelos că nu el este cel care te poate susține și te poate iubi. Tu însă ține cont și de dorințele și emoțiile tale. Întreabă-te dacă asta îți dorești cu adevărat: întoarcerea lui.

© De Vorbă cu Tine