– Zi-mi ceva frumos – Tu – Nu, zi-mi ceva și mai frumos – Noi!

Întotdeuna oamenii singuratici și-au dorit pe cineva alături iar cei fericiți au vrut să împartă cu alții fericirea lor. Pentru că nici singurătatea și nici fericirea nu te schimbă, dacă nu ai pentru cine să o faci. Întotdeauna vrei să suni un om drag și să-i spui că ai reușit sau ai intenția să-i scrii durerea ta. Sunt momente când te regăsești lângă cineva și abia atunci îți dai seama că nu tu ești motivul regăsirii și nici chiar el, dar senzația unică când sunteți un tot întreg. Când reușești să găsești un răspuns și pentru fericire și pentru singurătate și acesta e cel mai simplu: “noi”!

Oamenilor le lipsește atât de mult senzația de apartenență la fericirea altor oameni. Ei atât de mult doresc să fie motivul iubirii pentru cineva. Oamenii vor să nu fie singuri. Vor să trăiască toate momentele în doi. Chiar dacă și ar suferi alături de cineva și cât de straniu nu ar părea asta, ei mai curând acceptă să sufere decât să trăiască în singurătate. Dincolo de absurd, ei ar accepta să fie trădați și apoi să o ia de la capăt decât să stea pe loc, undeva la un colț de bar, buimaci în propria neunoaștere. Oamenii vor alți oameni.

Iar când ajung alături de cineva, oamenii vor să se simtă bine. Vor să fie iubiți cu adevărat. Dar abia când îți găsești jumătatea acest “doi” devine “noi” și e cel mai frumos cuvânt într-o relație. Nu plăcerile personale și nu poftele de moment contează. Atunci vrei ca “noi” să existe o veșnicie, cu tot cu momentele lui. Vrei cuvintele să nu expire niciodată, vrei ca gesturile de dragoste să depășească timpuri mai reci, vrei ca el să fie alături de tine pentru totdeauna. Vrei să fiți împreună. Vrei să iubești și să fii iubită o viață. Ce altceva mai frumos să vrei?

– Zi-mi ceva frumos – Tu – Nu, zi-mi ceva și mai frumos – Noi!