10 semne că tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa lui

Ai vrea să ai alături un om potrivit, iubitor și grijuliu. Ai vrea să oferi toată dragostea ta acestui om. Doar că nu vrei să fii rănită din nou. Atunci, te întrebi cum să înțelegi dacă partenerul tău te iubește cu adevărat.

Iată 10 indicii care te vor ajuta să-ți dai seama cât de mult valorezi pentru el:

1. Nu trece o zi, fără să-ţi spună că te iubeşte. Nu e neapărat să se folosească de cuvinte. Simţi că eşti o persoană specială în viaţă lui. În sfârşit ai găsit pe cineva care înseamnă pentru tine, la fel de mult cât tu însemni pentru el.

2.El îţi este sursa ta de motivaţie. Chiar şi când ţi se pare că nu mai poţi şi vrei să cedezi, el te va provoca să-ţi atingi scopurile.

3. El nu vorbeşte, ci acţionează.

Nu face promisiuni pe care nu le poate respecta.

4. El îţi este sprijin în momentele de slăbiciune. El ştie ce să-ţi spună atunci când vezi totul în culori gri. Îţi împărtăşeşte cu mândrie triumfurile şi te ajută să depăşeşti perioadele de vulnerabilitate.

5. Depune efort pentru a-ţi demonstra că poţi avea încredere în el. El vrea să te simţi confortabil şi în siguranţă, când eşti alături. Dar pentru asta trebuie să ai încredere în el.

6. Nu-i pasă cum arăţi. Pentru el nu contează dacă porţi pijama sau rochie de seară, îi este important doar să-i fii alături.

7. Nu îţi faci griji că te poate răni. Chiar şi în cele mai grave certuri, el nu îşi permite să te înjosească sau să te facă să suferi. Nu mai vorbim de violenţa fizică.

8. Alături de el te simţi în siguranţă. Îţi este confortabil şi plăcut să adormi lângă el. Când sunteţi împreună nu-ţi este frică de nimic.

9. În ochii lui eşti cea mai frumoasă, întotdeauna. Te simţi frumoasă nu datorită cuvintelor şi complimentelor lui, ci datorită privirilor, atingerilor şi afecţiunii lui, pe care le simţi pe propria piele.

10. El îţi este mereu alături. În vremurile frumoase şi triste el îţi este alături şi e gata să-ţi rezolve orice problemă, pentru că te iubeşte şi pentru că eşti cel mai important om din viaţa lui.

Sursa :