fb

Zece semne care indică că tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa lui

Cu toţii am trecut prin atâtea relaţii nereuşite, încât nu mai putem identifica, atât de uşor, bărbaţii cumsecade.

Iată cele 10 indicii care ne vor ajuta să ne dăm seama cât de mult valorăm pentru partenerul nostru:

Nu trece o zi, fără ca el să-ţi spună că te iubeşte. Simţi că eşti o persoană specială în viaţă lui. În sfârşit ai găsit pe cineva care înseamnă pentru tine, la fel de mult cât tu însemni pentru el.

Depune efort pentru a-ţi demonstra că poţi avea încredere în el. El vrea să te simţi confortabil şi în siguranţă, când eşti alături. Dar pentru asta trebuie să ai încredere în el. El îşi dă seama că trebuie să depună efort şi o face la maxim.

El îţi este sprijin în momentele de slăbiciune. El mereu ştie ce să-ţi spună în momentele disperării. Îţi împărtăşeşte cu mândrie triumfurile şi te ajută să depăşeşti perioadele de vulnerabilitate.

El îţi este sursa de motivaţie. Chiar şi când ţi se pare că nu mai poţi şi vrei să te dai bătută, el o să te provoace să-ţi atingi scopurile. Ambiţiile şi energia lui o să te motiveze şi pe tine.

În ochii lui eşti cea mai frumoasă, întotdeauna. Te simţi frumoasă nu datorită cuvintelor şi complimentelor lui, ci datorită privirilor, atingerilor şi afecţiunii lui, pe care le simţi pe propria piele.

Nu-i pasă cum arăţi. Pentru el nu contează dacă porţi pijama sau rochie de seară, îi este important doar să-i fii alături.

El nu vorbeşte, ci acţionează. Nu face promisiuni pe care nu le respectă.

Alături de el te simţi în siguranţă. Îţi este confortabil şi plăcut să adormi lângă el. Când sunteţi împreună nu-ţi este frică de nimic.

Advertisement

Nu îţi faci griji că o să te rănească. Chiar şi în cele mai grave certuri, el nu îşi permite să te înjosească sau să te facă să suferi. Nu mai vorbim de violenţa fizică.

El îţi este mereu alături. În vremurile frumoase şi triste el îţi este alături şi e gata să-ţi rezolve orice problemă, pentru că te iubeşte şi pentru că eşti cel mai important om din viaţa lui.

Source :

moimozg