fb

Zece lucruri importante de care trebuie să ţii cont pentru a avea succes!

Există o serie de adevăruri de care trebuie să ții cont și atunci succesul va fi mai aproape de tine.

1. Regula 80/20

80% din toate rezultatele tale îţi aduc doar 20% profit real. Multe lucruri pe care le faci nu îţi aduc folos. Atunci când te vei gândi că nu ai timp pentru un hobby, aminteşte-ţi că pierzi circa 80% din timp fără rost.

2. Regula Parkinson

Poţi face ceea ce îţi place mult mai rapid. Cu cât mai mult timp acorzi unei activităţi, cu atât mai mult timp pierzi în zadar. Şi dacă eşti genul de om care mereu procrastinează, chiar dacă ai o lună la dispoziţie, vei face totul în ultimile 3 zile.

3. Pentru început – oferă

Mai întâi oferă, apoi primeşte, nu invers. Cu timpul vei primi dublu. În fiecare zi cineva îşi atinge scopurile, în fiecare moment se împlineşte un vis. Mâine acesta poate fi visul tău.

4. Eşecurile sunt benefice

Eşecurile îţi prind bine. Ele îţi oferă acea experienţă pe care o poţi primi doar prin intermediul propriilor greşeli.

5. Fă cunoştinţă şi discută cât mai mult

Priveşte fiecare întâlnire drept un moment important, din care vei obţine ceva nou. Pentru a te simţi mai confortabil în compania oamenilor noi, imaginează-ţi că îi cunoşti de mult timp.

6. Atitudinea ta poate schimba realitatea

Pesimismul se poate ascunde după o mască falsă a realismului. Anume din acest motiv ajungi de fiecare dată să ai “dreptate”. Dar poate uneori e mai bine să privim lumea după o pereche de ochelari roz…

7. Recunoştinţa îţi aduce bucurie

A fi recunoscător este extrem de necesar întrucât îţi dă mereu o stare de bine. Acest lucru se răsfrânge şi asupra altora, creând astfel o aură pozitivă în jur.

8. Nu te compara cu alţi oameni

Atunci când te compari cu alte persoane, îi permiţi lumii din exterior să te influenţeze, ba chiar să aibă un anumit control asupra ta. Cel mai productiv este să te compari cu tine însuţi. Acest lucru te va motiva să creşti din toate punctele de vedere.

9. Ochii sperie, mâinile fac

80-90% din ceea ce îţi provoacă frică niciodată nu se va întâmpla. Toate temerile există în subconştientul tău. Şi chiar dacă vor avea loc unele momente neplăcute, totul se poate manifesta într-o manieră mai calmă, decât cea imaginată.

Advertisement

10. Nu dramatiza lucrurile

Majoritatea problemelor de moment vor fi uitate în câţiva ani, sau chiar câteva luni. Dacă vei dramatiza tot ce te înconjoară, curând acest lucru te va domina absolut. Relaxează-te şi starea ta se va îmbunătăţi.

Source :

fit4brain