Vrei să ne vedem? Bine, să vii diseară la opt.

Am trăit multe la viața mea, aparent încă la început de drum. Am fost înșelată, rănită, dezamăgită atât de mult. Așa mi-am făcut propriile concluzii și propriile promisiuni. Am zis că nu mai trec prin același păcat și nu mai încumet cuiva să calce pe sufletul meu. Nu aveam cum. Voiam să iubesc sincer, cu adevărat. Voiam un bărbat care să mă cucerească cu felul meu de a fi.

Am zis că dacă-l zăresc cumva printre miile de alți bărbați, nu voi mai aștepta un flirt ieftin din partea lui. Nu voi mai dori cuvinte de suprafață și probabil nici el nu-și va dori asta. Voi fi directă. Așa, să nu pierdem apoi nici o secundă de fericire. Să nu uite el ce vrea de la noi. Să nu uit eu cine sunt. Să nu ne prefacem că ne iubim.

Nu merită să te forțezi pentru cineva care nu îți răspunde la fel. Trebuie să știi ce vrei de la viața ta și de la dragoste și să obții asta. Trebuie să gândești fericirea nu în termeni înguști, că se consumă prea repede. Trebuie să cauți și să găsești. Iar când găsești, să păstrezi. Cel mai aproape de inima ta să păstrezi.

Vrei să ne vedem? Bine. Să vii diseară la opt. Vom merge la restaurant. Fiecare va plăti pentru el. Apoi vom face dragoste. Apoi ne vom căsători. Și vom avea trei copii. De ce așa? Pur și simplu nu mai am nevoie de intrigi ieftine. – citat cu autor anonim.

Foto: aisleperfect.com