Nu știi mai nimic despre o femeie, până nu o suprinzi în aceste 7 ipostaze sincere

Sunt situații în care omul nu are cum să se prefacă. Atunci înțelegi ce reprezintă cu adevărat și-ți faci concluziile potrivite. Așa e și în cazul unei femei.

Atunci când ea e tristă. Atunci când e trădată de cineva care contează foarte mult pentru ea. Atunci când tot ce a rămas din trecutul ei sunt doar amintirile. Atunci când ea are nevoie de îmbrățișări, susținere și ciocolată.

Atunci când ea se joacă cu animalul ei de companie. Atunci când câinele sau pisica o întâlnește la intrarea în casă, iar ea aleargă spre el ca să-l îmbrățișeze.

Are o privire atât de blândă, atât de copilărească și fermecătoare în aceste momente. Toate mișcările-i sunt pline de tandrețe și iubire. E cu adevărat frumoasă.

Atunci când e îndrăgostită. Atunci când ea te privește ca și cum i-ai destăinuit cel mai mare adevăr universal. Când ea te sărută cu o pasiune nebănuită, pe care nu ai mai simțit-o până acum.

Atunci când lucrează. Atunci când ia decizii în privința unei probleme apărute la serviciu. Când are o voce atât de gravă, atât de plină de profesionalism și siguranță, încât abia îți vine să crezi că e ea. Acest lucru poate fi chiar amuzant uneori.

Atunci când e obosită. Atunci când cea mai mare dorință a ei a ei este să ajungă cât mai repede în patul cald și confortabil. În astfel de momente, ei nu-i pasă absolut deloc cum arată în ochii oamenilor.

Atunci când e beată. Momentul când toate dubiile, fricile și modestia ei dispar și la suprafață iese firea ei reală. Atunci când ea nu analizează de zeci de ori în gând cum să formuleze fraza și atunci când ea vorbește sincer despre toate lucrurile care îi tulbură sufletul.

Atunci când este alături de prietenele ei. În compania prietenelor ei ea este adevărată. Ei nu îi este frică să râdă prea tare la o glumă sau să se comporte incorect.

Ea vorbește mai tare și mai mult ca de obicei, de regulă despre lucruri pe care voi nu le abordați prea des în comunicările voastre. Ea se simte confortabil.

Atunci când îți promite să te iubească pentru totdeauna și într-adevăr face tot posibilul pentru ca acest lucru să se îndeplinească.

Sursa :