Vrei continuarea unei iubiri adevărate? Nu-i spune nimănui despre începutul ei

Cât de neplăcut ar suna următoarea afirmație, trebuie să o accepți, pentru că e un adevăr. Încearcă să îți faci ordine în gânduri și să conștientizezi că nu este bine că ai uitat de intimitate. Nu mai păstrezi momente și amintiri doar pentru sufletul tău. Postezi pe rețelele de socializare cele mai delicate clipe din viața ta. Permiți unor străini să te influențeze, să decidă ce e bine și ce e rău pentru tine. După tine, like-urile și comentariile sunt mai importante decât armonia în  relație. Nu știi să te bucuri de fericirea care-ți aparține.

Iubirea nu e un lucru material, cu ea nu trebuie să defilezi pe podium, să te lauzi în stradă, să demonstrezi oricui că iubești. Ea are nevoie de intimitate și de modestie. În iubire mereu vei da în bară dacă lumea va ști prea multe despre ce se întâmplă între voi, dacă secretele vor deveni bârfe. Certurile și neînțelegerile nu se rezolvă în stradă. Dragostea adevărata este formată din doi oameni și atât, ceilalți nu au nici un drept să facă parte din ea, doar dacă le permiți tu.

Iubește sincer, dar nu declarativ. Spune-i direct omului drag ce simți, nu printr-o postare pe Facebook. Fotografiile se pot aranja frumos într-un album pe care îl poți păstra până la adânci bâtrâneți. Cu cât mai mult vei păstra discreția, cu atât mai multe șanse aveți să fiți fericiți. Atunci când lumea vede că cineva e mai fericit, ar da orice să distrugă acea armonie. Societatea nu suportă oamenii fericiți, pentru că mulți oameni ai aceleiași societăți suferă, au fost părăsiți, regretă sau au un trecut aiurea. Trăiți fericirea și greutățile în tăcere, fiți împreună și aveți grijă de iubirea voastră. Păstrând intimitatea îți vei păstra și iubirea. Dacă crezi că iubirile adevărate nu există, atunci te înșeli, ele sunt. Doar că despre ele nu se vorbesc. Lumea în mare parte vorbește doar despre ceea ce e fals și mimat. Dacă începi să vorbești despre dragoste, totul se spulberă ca praful în vânt.

Vrei continuarea unei iubiri adevărate? Nu-i spune nimănui despre începutul ei. – citat cu autor anonim